در گزارش زیر طرز تهیه تارت گردویی را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان،تارت گردویی، یک شیرینی خوشمزه و مجلسی است که می‌توانید برای انواع مهمانی‌های خود آماده کنید. این شیرینی خوشمزه که با مواد اولیه عالی و سالم طبخ می‌شود، یک عصرانه فوق العاده و دسر جذابی است. طعم عالی آن با شکلات و یا تزیین‌های دیگری که می‌توانید از خوراکی‌های خوشمزه دیگر استفاده کنید، آن را فوق العاده و منحصر به فرد خواهد کرد.

تارت گردویی + طرز تهیه

در این دستور تهیه، ما روش آماده کردن نان تارت را نیز آموزش داده‌ایم. اما اگر می‌خواهید در وقت خود صرفه جویی کنید و سریع‌تر و راحت‌تر این تارت گردویی خوشمزه را آماده کنید، از نان تارت آماده استفاده کنید.

مواد لازم

آرد سفید: ۲۰۰ گرم
شکر: ۴۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۱۰۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
مواد داخل تارت
پودر قند: ۳۰ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۵۰ گرم
وانیل: نصف قاشق چایخوری
پودر گردو: ۲ قاشق غذاخوری
شکلات تخته ای: به میزان لازم

مراحل پخت

شکر و کره را در یک ظرف بریزید و مخلوط کنید.

سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه و هم بزنید.

آرد را کم کم به ظرف مواد اضافه و مخلوط کنید.

خمیر را خوب ورز دهید و سپس ۱ ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.

برای مواد داخل تارت هم دوباره کره، شکر و وانیل را در یک ظرف جداگانه ریخته و مخلوط کنید.

تخم مرغ را نیز اضافه کنید.

در آخر نیز پودر گردو را بریزید و مخلوط کنید.

قالب تارت را کمی چرب کنید و از خمیر آماده شده به اندازه یک گردو با دست حالت بدهید و در قالب بگذارید.

سپس از مایع تارت در داخل خمیر بریزید.

فر را در دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد تنظیم کنید و قالب را به مدت ۲۰ دقیقه در فر بگذارید تا روی شیرینی‌ها طلایی شود.

بعد از آماده شدن تارت، می‌توانید با شکلات تخته‌ای آبکرده روی آن را تزیین کنید.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۴۰ ۱۸ خرداد ۱۳۹۹
با عرض سلام ومعذرت طرز تهیه تارت گردویی را خوب توضیح نداده
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۲۹ ۱۸ خرداد ۱۳۹۹
به نظرم قبل از اینکه این مطالب رو بگذارید اول درست ترجمه و درست تالیف کنید یا حداقل یکبار بخونید ببینید چی نوشتید