در این مطلب طرز تهیه کرامبل آلو را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کرامبل آلو در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

این دسر خوشمزه رو میتونید با آلو شابلون درست کنید و از طعم بی‌نظیرش لذت ببرید.

طرز تهیه کرامبل آلو

کرامبل آلو یه دسر تابستانی سریع و آسونه. حتی اگه آشپزیتون خوب نیست هم میتونید این دسر رو به راحتی درست کنید. آن را با بستنی سرو کنید و لذت ببرید!
مواد لازم:

۱۱۵۰ گرم آلو
۱۰۰ گرم شکر سفید ½ پیمانه
۱ قاشق چایخوری رنده‌ی پوست لیمو
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

برای کرامبل:

۱۲۵ گرم آرد ۱ پیمانه
۳۰ گرم پودر بادام ⅓ پیمانه
۶۷ گرم شکر قهوه‌ای ⅓ پیمانه
½ قاشق چایخوری نمک
۱ قاشق چایخوری پودر بیکینگ
۱ قاشق چای خوری دارچین
۱ قاشق چایخوری عصاره وانیل
۹۰ گرم کره سرد مکعبی خرد شده ۶ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:
فر را از قبل در دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.

آلو‌ها را خرد کنید. در کاسه‌ی بزرگی بریزد و شکر سفید، نشاسته ذرت، پوست لیمو را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید، تا زمانی که ترکیب شود.

مواد را به یک قالب ۲ سانتی منتقل کنید.

در یک کاسه‌ی بزرگ مواد لازم برای کرامبل را بریزید و با نوک انگشتان مالش دهید تا مخلوط شبیه خرده نان شود.

مخلوط کرامبل را روی مخلوط آلو بپاشید. برای مدت زمان ۳۰-۴۵ دقیقه یا تا زمانی که سطح آن طلایی شود بپزید.

اجازه دهید کاملا خنک شود و با بستنی سرو کنید.

منبع: شفان

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.