در این مطلب طرز تهیه کیک کرپ ماچا را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کرپ ماچا در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

کرپ کیک ماچا با ۱۵ لایه کرپ چای سبز و ماچا شگفت انگیز است. در بین کرپ‌ها پنیر ماسکارپونه فوق العاده است. کیکی زیبا و خوشمزه. اگر از دوستداران ماچا هستید عاشق این کیک خواهید شد.

طرز تهیه کیک کرپ ماچا

طرز تهیه کیک کرپ ماچامناسب برای ۸ نفر

مواد لازم:

مواد لازم کرپ:

۱۰ گرم پودر ماچا
۴ عدد تخم مرغ
۲۵۰ گرم آرد
⅔۲ پیمانه شیر
۵۰ گرم کره آب شده
۵۰ گرم شکر
½ قاشق چایخوری وانیل
۱ پینچ نمک

مواد لازم فیلینگ:

⅕ پیمانه خامه
۲۵۰ گرم پنیر ماسکارپونه
۱۰۰ گرم شکر
۵ گرم پودر ماچا

طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ تخم مرغ کره شیر و وانیل را خوب مخلوط کنید.

در کاسه‌ای دیگر آرد و شکر و ماچا را خوب مخلوط کنید.

مواد خشک را با مخلوط مواد‌تر مخلوط کنید. خمیر را از الک رد کنید تا کاملا صاف و یکدست شود. رویش را پوشانده و مدت ۳۰ دقیقه در یخچال بگذارید.

یک تابه ۲۰ سانتی متر کرپ را با کره یا اسپری چرب کنید. تابه را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. حدود ۳ قاشق غذاخوری خمیر را در وسط بریزید و چرخانده تا کف تابه را بپوشاند. حدود ۱ دقیقه سرخ کنید. کرپ را برگدانید ۳۰-۴۵ ثانیه بیشتر سرخ کنید. با خمیر باقیمانده همین کار را تکرار کنید. باید حدود ۱۵ کرپ درست کنید. بگذارید کاملاً خنک شود.

با چاقو لبه‌های کرب‌ها را مرتب کنید بشکلی که همه یک اندازه باشند.

برای درست کردن فیلینگ در یک کاسه خامه پودر ماچا و شکر را مخلوط کنید. خامه را خوب بزنید و سپس با پنیر ماسکارپونه  مخلوط کنید.

برای درست کردن کیک روی تخته سرو کاغذی قرار دهید به این دلیل که ظرف کثیف نشود در زمان تزیین کیک.

یک لایه کرپ قرار دهید و مخلوط خامه و پنیر را روی آن قرار دهید و این کار را برای تمام لایه‌های کرپ تکرار کنید. سپس کیک را بمدت حداقل ۳ ساعت درون یخچال قرار دهید.

در زمان سرو میتوانید پودر ماچا روی کیک الک کنید.

منبع: شفان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.