در این مطلب طرز تهیه فررو روشه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای تهیه کیک فررو روشه در خانه رعایت نکات دقیق و ساده زیر کافی است.

طرز تهیه کیک فررو روشه رو در این دستور فوق العاده به راحتی یاد میگیرید. فقط کافیه مواد رو آماده کنید و دستور العمل رو به دقت انجام بدید.

طرز تهیه کیک فررو روشه

این کیک یک کیک مخصوص عاشقان فرور روشه است. است. کیک فرور روشه سرشار از طعم شکلات و فندق و لطیف است. این کیک زیبای متشکل از سه لایه کیک شکلات فندقی فراستینگ شکلات فندقی ویفر و آبنبات‌های فرور روشه است. کیکی مناسب مهمانی تولد ویا حتی برای آخر هفته.

مواد لازم کیک
۶ عدد تخم مرغ
۱۰۰ گرم شکر
۱۸۰ گرم فندق
۲۵ گرم آرد
۲۲ گرم پودر کاکائو
½۲ قاشق غذاخوری بکینگ پودر
۱ پینچ نمک

فراستینگ
۲۸۰ گرم کره همدمای محیط
۲۰۰ گرم نوتلا
۱۷۰ گرگ شکلات شیری تلخ

سیروپ (شربت)
۱۰۰ گرم شکر
۱۲۰ میلی لیتر آب

دکور کیک
۴۰ گرم ویفر خرد شده
۸ عدد شکلات فررو روشه
۱۰۰ گرم فندق خردشده
طرز تهیه:
کیک
فر را با درجه ۱۷۰ درجه سانتیگراد روشن میکنیم. کف قالب کمربندی ۲۰ سانتی متر را کاغذ روغنی میگذاریم و دیواره‌ها را با کره چرب میکنیم.

فندق‌ها را در غذاساز کاملا خرد میکنیم.

در یک کاسه آرد نمک و بکینگ پودر و فندق‌های خرد شده را باهم مخلوط میکنیم.

در یک کاسه بزرگ تخم مرغ‌ها و شکر را بادور تند همزن بمدت ۱۰ دقیقه میزنیم.

با استفاده از لیسک مواد خشک را طی سه مرحله به تخم مرغ‌ها اضافه میکنیم و دورانی هم میزنیم.

خمیر بدست آمده را بین سه قالب تقسیم میکنیم و در فر قرار میدهیم تا زمانی که خلال دندان درون کیک تمیز بیرون بیاید.

اجازه میدهیم ده دقیقه درون قالب بمانند تا کمی سرد شوند سپس از قالب خارج کرده و روی توری قرار میدهیم تا کاملا خنک شود.

فراستینگ
برای درست کردن فراستینگ در یک ظرف ضد حرارت شکلات‌ها را بمدت ۳۰ ثانیه درون مایکروویو میگذاریم تا ذوب شوند سپس اجازه میدهیم خنک شود. سپس کره همدمای محیط و نوتلا را اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا صاف و یکدست شود.

مونتاژ
برای لایه بندی کیک ۵ تا ۶ قاشق غذاخوری از فراستینگ را درون قیف میریزیم. یک لایه از کیک را روی ظرف مورد نظر قرار میدهیم و روی لایه را با فراستینگ و ویفر‌های خرد شده میپوشانیم. لایه بعدی را قرار میدهیم و با فراستینگ و ویفر میپوشانیم. فراستینگ باقیمانده را روی سه لایه کیک پخش میکنیم.

برای دکور نهایی کیک فندق‌ها را درون تابه‌ای بو میدهیم و روی دیواره‌ها و سطح کیک میپاشیم. روی کیک را با ماسوره شکوفه میزنیم و روی هر شکوفه فررو روشه قرار میدهیم.

بمدت دو ساعت کیک را در یخچال قرار میدهیم.

یادداشت
۱. برای اینکه کیک مرطوب شود قبل از فراستین با فرچه کمی سطح کیک را با شربت آب یا هر مایع دیگری مرطوب میکنیم در غیر اینصورت کیک خشک میشود.

۲. دستور تهیه شربت برای مرطوب کردن کیک:در یک ظرف ۱/۲ پیمانه شکر و ۱/۲ پیمانه آب را مخلوط میکنیم و روی حرارت میگذاریم وقتی کمی جوشید و شکر حل شد از روی حرارت برداشته و اجازه میدهیم سرد شود.
۳. میتوان کیک را دو لایه درست کرد.
۴. اگر فر به اندازه کافی بزرگ هست میتوان سه قالب را همزمان درون فر قرار داد.
۵. برای تزیین بهتر است فندق‌ها را کاملا خرد کرد.

منبع: شفان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.