فاطمه کاهی سخنگوی شرکت ملی پخش فرآورده های نفتی کشور در گفتوگو با خبرنگار اقتصاد و انرژی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، در خصوص باطل شدن سهمیه کارت سوخت گفت:اگر فردی در فروردین ماه درخواست کارت سوخت بدهد و در اردیبهشت کارت برای وی صادر شود، سهمیه سوخت آن شخص از زمان صدور کارت شارژ میشود.
او ادامه داد: افرادی که کارت سوخت ندارند میتوانند نسبت به دریافت آن اقدام کنند و از زمانی که کارت برای فرد صادر شود سهمیه سوخت نیز به آن تعلق میگیرد.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی در خصوص افرادی که کارت سوخت خود را گم کردهاند و در خواست کارت المثنی دارند،گفت: سهمیه کارت سوخت این دسته از افراد در صورتی که هنگام مفقودی مورد سوء استفاده قرار نگرفته باشد در کارت حفظ می شود، در واقع این افراد میتوانند از سهمیههای گذشته خود استفاده کنند و مشکلی در این راستا وجود ندارد.
بیشتر بخوانید: آیا امکان سوء استفاده از کارت سوخت وجود دارد؟
کاهی در ادامه در خصوص نحوه پیگیری کارت هوشمند سوخت افزود: متقاضیان کارتهای هوشمند سوخت ابتدا باید وارد سایت www.epolice.ir شده و سپس روی گزینه کارت سوخت کلیک کنند. بعد در قسمت پیگیری صدور کارت سوخت نسبت به وارد کردن نوع و شماره پلاک خودرو اقدام و روی گزینه پیگیری کارت سوخت کلیک کنند.
او گفت:در این قسمـت، شماره مرسوله پستی نشان داده میشود که با کلیک روی گزینه شرکت پست که به رنگ آبی نوشته شده، وارد سامانه رهگیری مرسولات میشوید و با فعال کردن گزینه جستوجو، وضعیت کارت سوخت مشخص میشود.
سخنگوی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی بیان کرد: متقاضیان به منظور اطلاع دقیق از وضعیت کارت سوخت هم با کلیک روی گزینه مشاهده جزئیات کامل مرسوله میتوانند از آخرین وضعیت کارت خود باخبر شوند.
کاهی گفت: همچنین افرادی که کارت سوخت آنها از سال ۱۳۹۴ صادر و در باجههای معطله پست مانده، میتوانند در قسمت رهگیری مرسوله پستی آن را پیگیری کنند و با در دست داشتن کارت شناسایی معتبر و کارت و سند خودرو به اداره پست مورد نظر خود مراجعه و کارت سوخت خود را دریافت کنند.
او ادامه داد: اگر کارت سوخت مربوط به خودروهای نوشماره و یا ثبتنامی در سایت دولت همراه (GSB) باشد، مالکان باید مبلغ مصوب شده را بابت هزینه صدور کارت سوخت به متصدی تحویل دهنده کارت سوخت بپردازند.
براساس این آئین نامه مصوب هیئت دولت، خودروهای سواری شخصی با عمر ۲۵ سال، سواری دولتی با عمر ۱۵ سال، تاکسی (سواری و ون) با عمر ۱۰ سال، مینی بوس و میدی بوس با عمر ۱۵ سال، اتوبوس درون شهری با عمر ۱۰ سال، اتوبوس برون شهری با ۱۵ سال، کامیون و کشنده با ۲۵ سال عمر، وانت با ۱۵ سال، موتورسیکلت با ۱۰ سال و سایر وسایل نقلیه با گذشت ۲۵ سال از تاریخ ساخت به عنوان خودروی فرسوده و از رده خارج محسوب میشوند و سهمیه سوخت آن ها به محض اینکه از سن تعیین شده عبور می کند باطل می شود.
انتهای پیام/
به هیچ عنوانی نباید سهمیه بنزین فردی را که دارای خودرو یا موتوسیکلت هست را قطع کنند چون این سهمیه بنزین حق قانونی هر ایرانی است شاید یک نفر مریض جسمی شده باشد نتواند چند ماه از خودرو و سوختش استفاده کند باید بکشنش بالا قطعش کنند صفرش کنند کجای جهان خردمندان و با انصافان عادل اینچونین عمل زشتی را انجام می دهند با کدام معیارهای عقلانی و دینی و عدالت اجتماعی جور می شود !!! این سوخت یارانه ایی بنزین ملی ملت حق مسلم ملت ایران است و نباید هیچگاه قطعش کنند می گویند پالایشگاه نفت و گاز ملی ایران یعنی مال ملت است .
والسلام و صلوات التماس دعا و التماس تفکر .
ضمن خسته نباشید خدمت شما و آرزوی سلامتی برای شما و خانواده محترمتان . . .
من از بیستم اردیبهشت ماه درخواست کارت سوخت المثنی کردم ولی هنوز که هنوزه برام صادر نشده ، آخه مگه دو،سه هفته پیش سخنگوی مرکز پخش فرآوردههای نفتی اعلام نکرد که تا چند روز آینده تمامی کارت سوختای درخواست شده صادر میشه ؟؟؟؟ پس چی شد ؟؟؟ فقط من نیستم خیلیا این مشکل رو دارن ، ۹ ماهه از سهمیه بندی بنزین گذشته ولی هنوز نتونستن یه برنامه ریزی درست واسه صادر کردن کارت سوخت بکنن ، چکار باید بکنیم که کارت سوختمون زودتر بیاد ، خواهشمندم یه پیگیری بکنید
با تشکر از زحمات شما و دست اندرکاران باشگاه خبرنگاران جوان