صفورا السادات حبیب زاده سرپرست معاونت بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان در گفت وگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، گفت: هم اکنون ۲۳۳ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی حدود ۶میلیون قطعه در هر دوره در استان فعالیت دارند.
او گفت: در صورتی که تمامی واحدهای پرورش مرغ گوشتی فعال باشند توان تولید ۴۰هزار و۶۸۳تن گوشت مرغ در داخل استان خواهد بود .
صفورا السادات حبیب زاده افزود در سال ۹۸ با فعالیت ۱۹۳ واحد با ظرفیت ۴میلیون و ۹۰۶هزار قطعه در دوره، ۳۳ هزار تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار شده است.
این مقام مسئول تصریح کرد: ۳۰ واحد صنعتی پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت پرورش ۶۵۰هزار قطعه جوجه با بیش از ۶۰درصد پیشرفت فیزیکی در استان در حال ساخت است که توان تولید ۴۴۲۰ تن گوشت مرغ در سال را دارند.
حبیب زاده اذعان داشت: سال گذشته با وجود محدودیت گسترش واحدهای صنعتی مرغ گوشتی با پیگیریهای به عمل آمده از طریق وزارت جهادکشاورزی، مجوز احداث ۱۸ واحد جدید پرورش مرغ گوشتی با ظرفیت جوجه ریزی ۳۴۵هزار قطعه در هر دوره اخذ شد که در مرحله موافقت اصولی است و متقاضیان در حال طی فرایند قانونی انجام کار میباشند.
به گفته او با راهاندازی این واحدهای جدید۲۳۴۶ تن به ظرفیت تولید گوشت مرغ دراستان افزوده خواهد شد.
انتهای پیام/ع