رئیس اتاق اصناف استان همدان گفت:رعایت بهداشت بیشتر از گذشته باید در رستوران‌ها انجام شود.

رعایت پروتکل‌های بهداشتی در رستوران‌ها الزامی است حسین محرابی رئیس اتاق اصناف استان همدان  در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛افزود: رستوران‌ها با مواد ضد عفونی کننده روزانه گند زدایی می‌شوند تا سلامتی مردم را تضمین کنند.

او با اشاره به اینکه طرح فاصله گذاری اجتماعی در رستوران‌ها باید انجام شود، تاکید کرد : در میز‌های ۶ نفره فقط ۴ نفر باید بنشینند.

رئیس اتاق اصناف استان همدان تصریح کرد :عرضه قلیان در رستوران‌ها ممنوع است و با واحد‌های متخلف برخورد جدی می‌شود.

محرابی با بیان اینکه تهویه رستوران‌ها باید مناسب باشد،اضافه کرد: هر چقدر سقف رستوران‌ها کوتاه‌تر باشد میزان خطر شیوع بیماری کرونا در آن‌ها بیشتر است.

انتهای پیام/م

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.