به گزارش خبرنگار مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، مهدی عیسیزاده نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز (سه شنبه، ۱۳ خرداد) مجلس شورای اسلامی در نطق میان دستور خود، گفت: عزت، کرامت، اقتدار و احیای اسلام مدیون عظمت نهضت عظیم امام خمینی است و رحلت غمناک بنیانگذار جمهوری اسلامی را به تمامی آزادگان جهان تسلیت عرض میکنم و برای نایب بر حق ایشان امام خامنهای که همیشه محبوب بوده و محبوب خواهد ماند، آرزوی توفیق دارم.
او افزود: برای سال آینده همین ساعت و تاریخ باید کارنامه داشته باشیم و به امام عزیز و شهیدان بگوییم چه کار کردهایم و دیگران را متهم نکنیم، بگوییم خودمان چه کار کردهایم.
عیسی زاده ادامه داد: جوانان شهر من به علت بیکاری در کنج خانه مانند شمع در مقابل چشمان پدر و مادر خود میسوزند، ما یک خانواده ۸۰ میلیونی هستیم که به دلیل وحشیگری از خارج کشور به لحاظ اقتصادی و فرهنگی، تحت فشار هستیم. آیا برای کم کردن فشار از مردم نباید حرکت کرد؟ مردم انقلابی از مجلس انقلابی انتظار دارند، ۱۵ میلیون جوان دمبخت در کشور وجود دارد که به دلیل عدم دارا بودن شغل و مسکن، نمیتوانند ازدواج کنند، ۷ میلیون جوان بیکار داریم که هر روز به آمار آن اضافه میشود و ۴ میلیون زن سرپرست خانوار داریم که بدون شغل و درآمد باید هزینه پرورش فرزندان خود را تقبل کنند.
نماینده مردم میاندوآب در مجلس تصریح کرد: ای نمایندگان اگر غیرت دارید، در این زمینه اقدامی کنید. ما از بوسنی و هرزگوین خبری را شنیدیم و همه غیرتی شدیم و میخواستیم خودکشی کنیم، اما در کشور خودمان ۴ میلیون زن سرپرست خانواده است و نباید نسبت به آنها بی توجه باشیم.
او خطاب به نمایندگان گفت: آیا بی پولی را تجربه کردهاید؟ میدانید تیمسار بازنشسته و فرهنگی بازنشسته این کشور، یک میلیون هفتصد هزار حقوق میگیرند و با وجود بیماریها نمیتوانند چرخ زندگی خود را بچرخانند؟ تا کی میخواهیم بگوییم و عملی نکنیم؟ در حالیکه میتوانستیم عمل کنیم، اما اقدامی نکردیم و امیدواریم که سال آینده بتوانیم به امام، شهیدان، حاجقاسم سلیمانی، شهید باکری و شهید شوشتری بیلان کاری بدهیم.
نماینده مردم میاندوآب در مجلس شورای اسلامی اضافه کرد: ما نمایندگان ۴۵ روز مانده به انتخابات در به در، به خانههای مردم میرویم، ولی اکنون مردم را فراموش کردهایم که همین مردم که، ولی نعمت ما هستند. مردم ۴۰ سال است که فرزندان عزیز خود را تقدیم کردهاند تا مملکت را نگهدارند، اما آنها را فراموش کردهایم. در واقع با تاسیس مراکز کار و دانش، فنی و حرفه ای، علمی کاربردی و داشنگاههای فنی قرار شد بیکاری در مملکت رفع شود، اما همینها برای ما موجب مشکلاتی شده است، زیرا ۱۴ میلیون دانشآموز داریم با یک میلیون فرهنگی که نمیتوانند این تعداد دانش آموزان را اداره کنند، اگر سند فرهنگی را اجرائی میکردند اکنون روزی حلالی سر سفرهشان بود و سفرهشان خالی نبود.
عیسی زاده در پایان تصریح کرد: همه تقصیرها را نباید سر تحریمها بگذاریم و خودمان نیز در همین جایگاه مجلس میتوانیم اقدامات لازم را برای بهبود وضعیت کشور انجام دهیم.
انتهای پیام/