ستاری گفت: سرمایه گذاری در صندوق پژوهش و فناوری، سودآوری خوبی برای استان در پی خواهد داشت.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،  ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در جلسه نشست اقتصاد دانش بنیان و جهش تولید که پایان بخش برنامه‌های او در سفر به خراسان جنوبی بود، با اعلام آمادگی برای پرداخت هزینه‌های راه اندازی شرکت‌های دانش بنیان گفت: راه اندازی صندوق پژوهش و فناوری و تقویت سرمایه گذاری در این صندوق سودآوری خوبی برای استان در پی خواهد داشت.

معتمدیان استاندار خراسان جنوبی افزود:هم اکنون ۱۴۶ شرکت و هسته فناور در استان فعالند که باید اساس هدف گذاری‌ها آن را به عدد ۲۰۰ برسانیم.

او با اشاره به اقلیم استان بیان کرد: اقلیم خراسان جنوبی در مسیر کانال‌های بادی است و در منطقه سربیشه شرایط بسیار ویژه‌ای وجود دارد که در کشور منحصر به فرد است.


بیشتر بخوانید: آغاز پرداخت تسهیلات به مبتکران و شرکت‌های فناورانه خراسان جنوبی


معتمدیان اظهار کرد: ویژگی مهم این باد مستمر و سالانه است که بزرگترین نیروگاه بادی کشور کلنگ زنی شد و تا پایان سال فاز اول آن با ۵۰ مگاوات به اتمام برسد

در این جلسه موضوع رفع فیلترینگ و سرعت اینترنت برای شرکت‌های دانش بنیان، تأمین قطعات، پرداخت تسهیلات و سرمایه در گردش از مهم‌ترین خواسته‌هایی بود که مطرح شد.

بیمه و مالیات نباید از شرکت‌های دانش‌بنیان اخذ شود

او در ادامه با اشاره به مشکلات مطرح شده از سوی شرکت‌های دانش بنیان بیان کرد: برای احداث ساختمان شرکت‌های دانش بنیان ما را درگیر فونداسیون و میلگرد نکنید بلکه در صورت وجود ساختمانی آماده، هزینه بازسازی را می‌دهیم.

ستاری با اشاره به مشکلات مالیات و بیمه‌ای شرکت‌ها بیان کرد: مالیات و بیمه قانون دارد و نباید از شرکت‌های دانش بنیان اخذ شود.

او ادامه داد: پیشنهاد می‌کنیم شعبه‌ای مختص برای شرکت‌های دانش بنیان ایجاد شود و ارزیاب مخصوص و آگاه به شرایط شرکت‌ها داشته باشد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با اشاره به مشکلات مطرح شده پیرامون خدمت سربازی بیان کرد: سالانه دو هزار سرباز در شرکت‌های خصوصی جذب می‌شود مشروط به اینکه دانش بنیان باشند.

او اظهار کرد: صندوق مالی شرکت‌های دانش بنیان باید به گونه‌ای قوی باشد که مشکلات تسهیلاتی اعضای داخل استان رفع شود.

بنا به گفته وی در مراسم افتتاح صندوق پژوهش فناوری خراسان جنوبی، دو میلیارد تومان اعتبار به صندوق تخصیص داده شده است.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور بیان کرد: بعد از این وام‌های داخل استان باید از طریق صندوق پژوهش فناوری پرداخت شود.

انتهای پیام/ ی

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.