محمدرضا عباسی معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گلستان در گفتگو با خبرنگار
گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از
گرگان، گفت: امسال کشاورزان گلستانی ۵۰۰ هکتار از اراضی خود را به زیر کشت عدس بردند.
او ادامه داد: پیش بینی میشود امسال ۴۰۰ تن
عدس در استان تولید شود این در حالی است که در سال گذشته ۷۳۴ تن عدس در استان تولید شد.
عباسی گفت: سرانه مصرف استان ۳ هزار و ۷۵۰ تن است که از برخی استانها نیز وارد گلستان میشود.
عدس منبع غنی پروتئین گیاهی است به طوری که مقدار پروتئین موجود در ۱۵گرم عدس، بسیار بیشتر از ۱۵ گرم گوشت گاو است.
عدس حاوی اسیدهای آمینه مختلف، ویتامینهای گوناگون از جمله ویتامین B و مواد معدنیای همچون آهن، کلسیم و فسفر است.
انتهای پیام/م