بر این اساس، مشمولان این مرحله یعنی سهامدارانی که روش مستقیم مدیریت و آزادسازی سهام را انتخاب کردهاند، میتوانند با استفاده از اپلیکیشن «سکه» به آسانی و بدون نیاز به مراجعه به شعب بانکها یا سایتهای مربوطه، سفارش فروش را ثبت کنند.
پس از دریافت و تجمیع درخواستهای فروش سهام عدالت و ارجاع آن به بانک، کارگزاری طرف قرارداد با بانک هماهنگیهای لازم را با شرکت سپردهگذاری مرکزی و نهاد ناظر انجام میدهد و طبق دستورالعملهای مصوب نسبت به فروش سهام متقاضیان اقدام میکند که وجوه حاصله از آن، بعد از کسر هزینههای مربوط به فروش سهام عدالت به حساب مشتری واریز میشود.
بنا بر این گزارش، در مرحله کنونی، امکان ثبت درخواست فروش سهام عدالت فقط برای آن دسته از سهامدارانی میسر است که شماره شبای بانکی خود را در سامانه سهام عدالت ثبت کرده و تاکنون نیز سود سهام مذکور را از طریق آن حساب دریافت میکردهاند.
یادآور میشود امکان ثبت درخواست فروش سهام عدالت چه از طریق درگاههای حضوری و چه از طریق اپلیکیشن «سکه» یا سایت بانکها برای هر مشتری برای یک بار میسر بوده و ثبت مجدد درخواست امکانپذیر نیست. همچنین اولویت ثبت درخواست فروش در روش حضوری یا غیرحضوری کاملا مشابه و یکسان است و هیچکدام از روشهای یادشده مزیتی بر دیگری ندارد.
سهامداران محترم می توانند برنامه موبایلی سکه رو از مارکت های معتبر ( بازار ، سیبچه و .... ) و یا از طریق شماره گیری کد دستوری (#2*741*) ، و همچنین وب سایت رسمی شرکت به پرداخت ملت به آدرس www.behpardakht.com دریافت نمایند.
انتهای پیام/