به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از
زنجان،
محمد محمدی مدیر کل بهزیستی استان زنجان با اشاره به اینکه خدمات این مراکز برای مددجویان به صورت رایگان بوده و از افراد عادی فقط هزینههای پیشخوان و ثبتنام دریافت میشود، خاطر نشان کرد: محور فعالیت مراکز مثبت زندگی یا مراکز خدمات بهزیستی خانوادهها خواهند بود.
او افزود: پروندههای مددکاری اجتماعی خانوار به صورت الکترونیکی برای تمام مددجویان مستمری بگیر اداره کل بهزیستی در این مراکز تشکیل خواهد شد که این امر باعت خواهد شد که مددجویان ما دسترسی سهلتر و سریعتری به خدمات داشته باشند و دیگر نیاز نباشد که برای دریافت خدمات به ادارات بهزیستی شهرستان مراجعه کنند.
او تاکیدکرد: پس از اتمام فرایند ثبتنام و بررسی مدارک و صلاحیتها، مجوز موافقت اصولی به مدت سه ماه صادرمی شود، اگر متقاضی طی این مدت اقدام به تاسیس مرکز نکند، مجوز او باطل شده و به متقاضی دیگری فرصت فعالیت داده میشود.
مدیر کل بهزیستی استان زنجان از ثبت نام ۱۲۷ نفر جهت دریافت مجوز خبرداد وعنوان کرد:تعیین محل تاسیس مراکز براساس توزیع جغرافیایی و جمعیتی مددجویانمستمری بگیر بهزیستی است که بر حسب محل سکونت مددجویان در نقشه جغرافیایی هر ۴۵۰ خانوار تحت پوشش یک مرکز قرار میگیرند و مراکز بر محور مددکاران اجتماعی و بر پایه دولت الکترونیک خواهند بود و در این راستا ۴۵ مرکز در استان زنجان تاسیس خواهد شد.
این مقام مسئول با بیان اینکه ۲۲ خدمت در همه حیطههای اجتماعی، توانبخشی و پیشگیری در مراکز مثبت زندگی استان ارائه خواهد شد، افزود: خدماتی همچون آموزشهای تشکیل و تحکیم خانواده، آموزشهای مهارتهای زندگی و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی، آگاه سازی برای پیشگیری از معلولیت، غربالگری سطح یک پیشگیری از معلولیتها و غربالگری بینایی، شنوایی، اختلالات ژنتیکی و اوتیسم در این مراکز انجام خواهد شد.
محمدی افزود: خدمات مراکز شامل ثبت درخواست و تشکیل پرونده فرزند خواندگی، پاسخگویی به مراجعین، اخذ و بررسی مدارک، پیگیری امور مددکاری خانواده، ارجاع به مراکز بالاتر و سایر دستگاه ها، شناسایی فعال جامعه هدف، انجام استعلامات، پیگیریهای مورد نیاز جهت صدور مجوز و دیگر موارد مرتبط است.
انتهای پیام/ن