به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از اهواز، هاجر رحیمخانی مدیر زراعت جهاد کشاورزی شوشتر با اشاره به کشت گوجه فرنگی در ۳۵۰ هکتار از اراضی این شهرستان گفت: برداشت این محصول از نیمه دوم خرداد آغاز شده و تا اوایل تیرماه ادامه دارد.
او میانگین برداشت این محصول در هر هکتار را حدود ۵۰ تن عنوان کرد و بیان داشت: محصول تولیدی عمدتا به بازارهای داخلی و شهرستانهای مجاور صادر میشود.
به گفته رحیم خانی، در اغلب مزارع صیفی این شهرستان سیستم آبیاری نواری مورد استفاده قرار میگیرد که در مقایسه با سیستم سنتی باعث افزایش عملکرد و بهرهوری آب میشود.
براساس این گزارش؛ در شهرستان شوشتر بیش از ۷۵ هزار هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم وجود دارد و سالانه حدود ۵۵۰ هزار تن انواع محصولات کشاورزی تولید و روانه بازار میشود.
انتهای پیام/گ