به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ هدایت حاتمی معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت : این بخش هم بواسطه پتانسیلهای خدادادی از جمله آب و اراضی حاصلخیز و هم به واسطه امکاناتی که ایجاد شده، خصوصا سدها، بسیار مهم است.
او با بیان اینکه طیف بهرهبرداران حدود ۱۲۰ هزار نفری کشاورزی نیز در استان قابل توجه است، گفت: هرگونه تحول در بخش کشاورزی استان در سبد معیشت مردم تاثیر بسزایی خواهد داشت.
حاتمی افزایش بهرهوری ومدیریت مصرف آب را از جمله تحولاتی دانست که باید در حوزه کشاورزی استان لحاظ شود و افزود: باید به پررنگ کردن نقش IT در حوزه کشاورزی در بخشهای مختلف دام، طیور، زراعت، باغداری و ... توجه کنیم.
او توجه به مشاغل عمومی در بخش کشاورزی را نیز ضروری خواند و افزود: یکی از چالشهای کشورهای در حال توسعه در بخش کشاورزی استفاده از امکانات و تجهیزات و کمرنگ شدن نفش نیروی انسانی است که باید به این مهم توجه داشته باشیم.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه از ظرفیت فارغ التحصیلان و متخصصان بخش کشاورزی بیکار در روستاهای استان یاد کرد و گفت: این افراد صاحب ایده برای ارتقا بخش کشاورزی هستند که باید از آنها حمایت کنیم و مشکلی هم بابت تامین منابع مالی برای آنها نداریم.
حاتمی توسعه زنجیرههای ارزش در بخش کشاورزی را نیز مورد تاکید قرار داد و ادامه داد: توسعه زنبورستانها، توجه به گلخانهها و ... نیز باید در برنامه باشد.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه بر لزوم تقویت حوزه بهداشت و درمان استان کرمانشاه هم تاکید کرد و گفت: باید در این زمینه هاب غرب کشور شویم و بتوانیم به استانهای همجوار خدمات بدهیم.
حاتمی از چهار مرکز تخصصی حوزه بهداشت و درمان که با همکاری بخش خصوصی در دست پیگیری و احداث است هم یاد کرد و افزود: باید زمینه فعالیت سرمایهگذاران این بخش را فراهم کنیم.
او تسهیلگری برای ارایه مجوز به سرمایهگذاران حوزه بهداشت و درمان را ضروری دانست و ادامه داد: باید اشتغالزایی در این بخش نیز به سمت افرادی برود که تک شغله هستند.
معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری کرمانشاه گفت: حوزه دیگری که علاقمند به توسعه آن هستیم بحث حمل و نقل و لجستیک است که میتواند محرک بسیاری از حوزههای دیگر در استان هم باشد.
حاتمی بر لزوم تعیین تکلیف مانده اعتبارات اشتغالزایی خصوصا در بخش تسهیلات روستایی و مشاغل خانگی هم تاکید کرد و ادامه داد: اگرچه نباید اجازه بدهیم این تسهیلات برگشت بخورد، اما پرداخت تسهیلات به زنجیرههای ارزش باید در اولویت باشد.
او اجرای مصوبات کارگروه اشتغال را ضروری دانست و عنوان کرد: مدیران دستگاهها باید در این زمینه پاسخگو باشند .
انتهای پیام/د