معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی گفت: اجرای طرح‌های عمرانی و خدماتی در شهر‌ها در شرایط سخت اقتصادی فعلی به تعامل، همبستگی و همراهی شهروندان نیاز دارد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران  جوان از تبریز،جواد رحمتیمعاون هماهنگی امور عمرانی استاندار آذربایجان‌شرقی روز شنبه در مراسم بهره برداری از ۱۰ طرح عمرانی شهرداری منطقه ۴ تبریز افزود: شهرداری تبریز در شرایط سخت فعلی تلاش می‌کند تا خدمات و امکانات خود را به صورت عادلانه در مناطق مختلف توزیع کند.

او با تاکید بر اینکه لازم است تا این خدمات به جای جای شهر تبریز توسعه یابد، اظهار داشت: پروژه خیابان شهید خلیلی آماده بهره برداری بود، اما به دلیل رعایت مسائل فاصله گذاری اجتماعی، افتتاح آن به تعویق افتاد.

تحریم و کرونا تاثیری در خدمت به مردم ندارد

ایرج شهین باهر شهردار تبریز نیز در این مراسم یادآوری کرد: محدودیت، تحریم، مشکلات اقتصادی و حتی کرونا نمی‌تواند باعث شود تا میزان خدمت رسانی به مردم کاهش یابد و با تلاش کارکنان و مدیران شهرداری، امسال در تمام حوزه‌ها از جمله فضای سبز و عمرانی، طرح‌های ویژه‌ای به بهره برداری خواهد رسید.

او با بیان اینکه سال ۹۹، سال شکوفایی این شهر نام گذاری شده است، گفت: طرح‌های منطقه ۴ بر اساس برنامه‌های کلی مدیریت شهری و برای تقویت زیرساخت‌های شهری این منطقه به بهره برداری رسید.

او با بیان اینکه اغلب این طرح‌ها در حوزه مسیرگشایی، پارک و ساماندهی معابر است، افزود: اجرای این طرح‌ها در این منطقه موجب ایجاد ارزش افزوده و نوسازی بافت فرسوده شده و در نتیجه آن‌ها رفاه مردم تامین می‌شود.

اواعتبار صرف شده برای اجرای این پروژه‌ها را حدود ۴۴ میلیارد تومان اعلام کرد و اظهار داشت: تلاش می‌شود طرح‌های دیگری طبق برنامه ریزی‌هایی که در بودجه سال ۹۹ شورای اسلامی تبریز برای توسعه مناطق کم برخوردار شهر مصوب شده، اجرا شود.

شهرداری تبریز، مسیرگشایی خیابان شهید خلیلی با اعتباری بیش از ۱۶ میلیارد تومان، ساماندهی مهرانه رود، آسفالت ریزی اساسی معابر منطقه ۴، اجرای کانال‌های هدایت آب‌های سطحی برای جلوگیری از سیلاب در راستای برنامه‌های زیرساختی و پیاده روسازی و احیای جداره‌های بافت تاریخی تبریز را از جمله طرح‌های مورد بهره برداری اعلام کرد.

شهین باهر، با بیان اینکه امروز همچنین پارک‌های محله‌ای صنوبر و رز، بهسازی و آماده سازی تعدادی از قطعات مسکونی شهیدان ذاکر و ۲ باب سرویس بهداشتی مورد نیاز به بهره برداری رسیدند، ادامه داد: این افتتاح‌ها بصورت مستمر و به ترتیب در سایر مناطق شهرداری تبریز نیز انجام خواهد شد.

سونیا اندیش نائب رئیس شورای اسلامی تبریز نیز در این مراسم گفت: توزیع متوازن خدمات محله‌ای و مبارزه با فساد ۲ رویکرد مهم شورای پنجم از آغاز بکار تا امروز بوده است.

او افزود: توجه به رضایتمندی و مطالبات مردمی اولویت این شورا بوده و تصور می‌شود توزیع متوازن و متساوی خدمات محله‌‍ای در شورای پنجم نسبت به دوره‌های پیشین بهبود یافته است.

او اظهار داشت: در سال‌های قبل و دوره‌های پیشین توسعه شهری بیشتر در مناطق برخوردار روی داده بود و مناطق برخوردار هر دوره برخوردارتر شده اند و خدمات محله‌ای که باید در مناطق ۱۰ گانه به طور مساوی و نسبت به تعداد جمعیت توزیع می‌شد، اتفاق نیفتاده بود.

توسعه زیر ساخت‌ها مهمتر از طرح‌های ویترینی است

نائب رئیس شورای اسلامی تبریز گفت: در این دوره شورا، نخستین توجه اعضا بر خدمات محله‌ای و توسعه شهری در تمام مناطق متمرکز شده و اولویت نیز با مناطق کم برخوردار بوده و توسعه زیرساخت‌ها هموراه ارجح‌تر از اجرای طرح‌های ویترینی است.

اندیش، با اشاره به توجه به مناطق کم برخوردار در بودجه بندی سالانه شهرداری تبریز، ادامه داد: اولویت‌های مناطق در بودجه‌بندی سالیانه اخذ شده و این درخواست‌ها در کمیته‌های فنی شورا بررسی و سپس تبدیل به برنامه بودجه سالانه شده است.

او با بیان اینکه شعار هر محله، یک پارک محله‌ای در تبریز تا حدودی عملیاتی شده است، یادآوری کرد: سال ۹۸ تعداد ۲۵ پارک محله‌ای در سطح تبریز افتتاح شد که ۵ مورد از این پارک‌ها در منطقه ۴ بود.

اندیش، افزود: در دوره پنجم شورا در راستای فسادستیزی، صورت وضعیت‌های کذایی که هزینه‌های شهری را چند برابر می‌کرد به کمترین میزان ممکن رسیده است.

کلانشهر ۱.۹ میلیون نفری تبریز دارای ۱۰ منطقه شهرداری بوده و امروز ۱۰ طرح عمرانی با صرف ۴۴ میلیارد تومان در شهرداری منطقه ۴ این کلانشهر به بهره برداری رسیدند.



انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.