به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم،ابوالفضل پویافر، مدیر مبارزه با آفات و حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی قم گفت: در قم طی سالهای مختلف شاهد هجوم ملخها بودهایم، اما ازآنجاکه براثر بارندگیهای اخیر شرایط زندگی برای ملخها مساعد است، این موضوع بیشتر به چشم میآید و شاهد افزایش جمعیت ملخها هستیم.
او افزود: ازآنجاکه حمله ملخها به زمینهای کشاورزی همراه با خسارتهای فراوان است، کار مبارزه با آنها را بهموقع و قبل از اینکه آنها بالدار شوند شروع کردیم.
مدیر مبارزه با آفات و حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی قم عنوان کرد: ملخ ها تنها یک دوره نسلی در سال دارد اما زمان آن طولانی است و ممکن است تا مهرماه به طول انجامد.
پویافر با بیان این که تاکنون از ورود حجم بزرگی از ملخها به سطح شهر جلوگیری شده است،گفت: سه هزار هکتار از سطح مراتع قم بهعنوان کانون مبارزه با ملخ سمپاشی می شود .
او افزود: عملیات مبارزه با ملخ بومی قم از سیزدهم اردیبهشتماه امسال آغاز شده است و ما به دنبال کاهش تعداد تراکم ملخهای بومی در سطح مناطق مختلف قم هستیم، تا به مراتع و مزارع استان خسارت کمتری وارد شود.
مدیر مبارزه با آفات و حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی قم با اشاره به اینکه سمپاشی در سطح تمام نقاط استان برای مبارزه با ملخها کاری علمی نیست و به محیطزیست آسیب میزند، ادامه داد: در اثر عملیات مبارزه صورت گرفته، تنها بخش بسیار کمی از این ملخها به سطح شهر قم وارد شدهاند که آسیبی برای انسان به همراه ندارند.
انتهای پیام/ش