به گزارش خبرنگار فوتبال و فوتسال گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، شرط آغاز تمرینهای گروهی تیمهای فوتبال، انجام تست ویروس کرونا است.
بسیاری از تیمهای فوتبال از اعلام نام بازیکنانی که تست مثبت و یا مشکوک داشته اند، به بهانه حفظ آبروی بازیکنان خودداری میکنند. سوال این جا است که ابتلا به ویروسی که پاندمیک شده و شیوع جهانی دارد، چه ارتباطی با آبروی افراد میتواند داشته باشد؟ اصرار باشگاهها بر سیاست حفظ آبرو، میتواند احتمالات دیگری را قوت بخشد.
به نظر میرسد این واکنشها به بهانهای مانند حفظ آبرو، ممکن است منجر به ایجاد یک تابو در جامعه شود تا احیانا برخی با تاسی به این مکتب، برای حفظ آبرو نه تنها به انجام تست اقدام نکنند، بلکه در صورت انجام تست تشخیصی، باز هم برای حفظ آبرو، از اقدام به درمان خودداری کنند.
بازیکنان و ورزشکاران، در جایگاه خود میتوانند با عملکرد درست، تابوها را از بین ببرند و یا فرهنگ سازی درستی را در زمینههای متفاوت پایه ریزی کنند.
ابهامات مطرح شده، میتواند ابعاد دیگری هم داشته باشد. تستی که تیمها انجام میدهند، عموما تست خون است که میتواند نشان دهنده هر نوع عفونتی باشد؛ لذا مثبت شدن تست خون و اعلام آمار مشکوک، نمیتواند صرفا ابتلا به ویروس کرونا را نشان دهد. از طرفی ممکن است عدهای به دلایل حفظ منافع خود، با اعلام تعداد بالای تست خونی مشکوک، سعی در بالا نشان دادن آمار ابتلا به کرونا، برای لغو کامل لیگ فوتبال داشته باشند.
تمامی احتمالات و ابهامات مطرح شده، نیازمند تعریف ساز و کار دقیق تری توسط نهادهای ذی ربط است.
بیشتربخوانید: لزوم تغییر در بندهای پروتکل ابلاغی به تیمهای فوتبال
انتهای پیام/