موهبتی گفت: تسریع در عملیات ساخت بیمارستان‌های چابهار، ایرانشهر و زاهدان با توجه به ضعف استان در زیر ساخت‌های بهداشتی و درمانی، وسعت سرزمینی و پراکندگی جمعیت و بروز بیماری‌های واگیر و نوظهور ضروری است.

 

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ، احمدعلی موهبتی  استاندار سیستان و بلوچستان در نشست امضای تفاهم‌نامه ساخت هشت پروژه ساخت مرکز آموزشی شبانه روزی متوسطه اول و احداث هشت پروژه مرکز آموزش بهداشتی که با حضور معاون وزیر بهداشت در چابهار برگزار شد، اظهارداشت: شرایط و زیرساخت‌های بهداشت و درمان سیستان و بلوچستان نسبت به شاخص‌های کشوری بسیار پایین تر و ضعیف تر است و چه بسا اگر محدودیت‌ها و سخت‌گیری‌های ستاد استانی مقابله با کرونا و همکاری و همیاری خوب آحاد مردم در کنار مسوولان نبود قطعا روزهای بدی را در استان تجربه می‌کردیم.

او  افزود: با شیوع کرونا از کشور چین و احتمال شیوع این ویروس به کشور پاکستان و ورود به مرزهای سیستان و بلوچستان برنامه‌ریزی‌ها در قالب جلسات قرارگاه زیستی استان قبل از ستاد ملی آغاز شد به طوریکه در بهمن بیش از ۱۶۴ مصوبه در راستای اتخاذ تدابیر و اقدامات پیشگیرانه مورد تصویب قرار گرفت.

استاندار سیستان و بلوچستان با ابراز نگرانی از روند صعودی ویروس کرونا در استان گفت: با توجه به اینکه در نوع گفتمان حاکم بر جامعه، شرایط این بیماری عادی جلوه داده می‌شود این موضوع نگران کننده است و این در حالیست که با کمک رسانه‌ها مردم باید همچنان حساسیت بیشتری داشته باشند.

او  با بیان اینکه سرعت بیماریابی در سیستان و بلوچستان و تعداد بیماران نیازمند بستری در بیمارستان‌ها افزایش یافته و هیچ تضمینی در خصوص افزایش آمار بیماران در روزهای آینده نیز وجود ندارد، خاطرنشان کرد: سه بیمارستان آماده بهره‌برداری در شهرستان‌های سراوان، زابل و زاهدان داریم که نیازمند تجهیزات و تخصیص منابع اعتباری ویژه است.

موهبتی ضمن قدردانی از توجه خیرین استانی و کشوری در زمینه همکاری با مدیران دستگاه‌های اجرایی پیرامون اولویت‌ها و نیازسنجی های استان گفت: مجموعه خیرین در موسسه «هاسب» نقش آفرین بوده‌اند و در گام اول احداث هشت مدرسه شبانه روزی و هشت مرکز جامع سلامت را آغاز می‌کنند.

او  تصریح کرد: خدمات نظام جمهوری اسلامی ایران در همه نقاط سیستان و بلوچستان غیر قابل احصاست اما به دلیل عمق محرومیت و فاصله شاخص‌های توسعه با متوسط کشوری نیازمند توجه و اقدامات بیشتری است.

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: امروز این باور در بین همه مسوولان کشور ایجاد شده که سیستان و بلوچستان خط مقدم جبهه کشور در حوزه‌های امنیت، بهداشت و اقتصاد کشور است.

او  افزود: انتظار داریم خیرین کشوری با گسترش دامنه فعالیت در امر تولید و اشتغالزایی که منجر به عزت آفرینی برای کشور است نیز ورود کنند و علاوه بر ارائه ایده‌ها و افکار سازنده شان به مسوولان استانی صاحبان سرمایه را نیز به سمت سرمایه‌گذاری در سرزمینی که بنا به فرموده مقام معظم رهبری گنج پنهان است، سوق دهند.

موهبتی اظهارداشت:باوجود تحریم‌ها و مشکلات اقتصادی، دولت نگاه و توجه ویژهای به سیستان و بلوچستان داشته و این استان بالاترین رشد بودجه را در بین استان‌های کشور به خود اختصاص داده است.

انتهای پیام/ع

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.