به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، فرهاد رفیعی مدیر جهاد کشاورزی شهرکرد گفت: کارشناسان زراعت استان، شهرستان و مرکز جهاد کشاورزی از کشت نشایی پیاز این شهرستان بازدید کردند.
او افزود: امسال ۱۱ نفر از پیازکاران، سطحی معادل ۱۰۳ هکتار از اراضی این شهرستان را زیر کشت پیاز برده اند.
رفیعی اضافه کرد: تولید پیاز در شهرستان به دو منظور تهیه بذر و یا استفاده خوراکی انجام میشود و با توجه به متوسط عملکرد ۵۷ تن در هکتار، پیشبینی میشود پنج هزار و ۸۷۱ تن محصول از اراضی شهرستان برداشت شود.
او ادامه داد: کشت پیاز شهرستان به صورت نشایی انجام میشود که افزایش عملکرد، کشت یکنواخت و کاهش مصرف آب را به همراه دارد.
رفیعی در پایان گفت: بیشترین سطح زیر کشت پیاز متعلق به حوزه مرکز جهاد کشاورزی سورشجان با سطحی معادل ۵۷ هکتار است.
انتهای پیام/ف