![صفحه نخست روزنامهها – سه شنبه ۳۰ بهمن](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/30/20358361_917.jpeg)
به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ یدالله شکری فرماندار شهرستان ثلاث باباجانی گفت: با ایجاد واحدهایی در شهرک صنعتی و ساخت و سازهای جدید در داخل شهر، نیاز است تا منابع جدید آب به شهر تازه آباد تزریق شود سراب نره کانی در فاصله حدود ۲۵ کیلومتری شهر تازه آباد و در ارتفاعات دالاهو این شهرستان قرار داد و آب شرب شهر تازه آباد نیز در سالهای اخیر از این سراب تامین شده است.
فرماندار ثلاث باباجانی اضافه کرد: شبکه انتقال این سراب به شهر تازه آباد در چندین نقطه دچار فرسودگی و شکستگی شده و براساس برآوردهای اولیه، هشت کیلومتر از این خط انتقال نیاز به بازسازی دارد.
شکری افزود: با رایزنیهای انجام شده معارضین این طرح نیز رضایت داده اند که آب به شهر تازه آباد منتقل شود و اجرای آن در دستور کار قرار میگیرد سراب نره کانی به طور میانگین حدود ۳۰ لیتر در ثانیه آبدهی دارد.
انتهای پیام/ز