کِبِه نوعی کوفته‌ی مدرن است که در میان مردم لبنان و عراق دوست دار فراوان دارد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، ماده‌ی اصلی این غذای خوشمزه گوشت و گندم بورگای خیسانده شده و چرخ شده است، کبه‌ها را گلوله گلوله گرد کرده و دو سمت آن را تیز می‌کنند و داخل روغن سرخ می‌نمایند، این کوفته‌های خوشمزه برشته هستند و تو پر.

طرز تهیه کوفته لبنانی خوشمزه

کبه Kebbe جزو غذا‌های ملی لبنان محسوب می‌شود و بسیار محبوب است.

مواد لازم برای کبه

⇒ برنج:•: ۲ لیوان ⇐

⇒ سیب زمینی:•: ۱ عدد کوچک ⇐

⇒ تخم مرغ:•: ۱ عدد ⇐

⇒ گوشت چرخ کرده:•: ۱۵۰ گرم ⇐

⇒ گردو:•: ۳ قاشق غذا خوری ⇐

⇒ زرشک:•: ۳ قاشق غذاخوری ⇐

⇒ پیاز:•: ۱ عدد ⇐

⇒ سیر:•: ۲ حبه ⇐

⇒ رب گوجه:•: ۱ قاشق غذا خوری ⇐

⇒ ادویه کاری:•: ۲ قاشق چای خوری ⇐

روش آشپزی و دستور تهیه کبه لبنانی با گوشت و برنج

ابتدا گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر له شده، نمک و فلفل را خوب تفت می‌دهیم. بعد زرشک و گردو خرد شده را به آن اضافه می‌کنیم؛ و در آخر هم رب گوجه و ادویه را اضافه می‌کنیم؛ و می‌گذاریم آب آن تمام شود و به روغن بیفتد. برنج را با نمک بدون روغن کته می‌کنیم. کمی آب آن را اضافه می‌ریزیم تا برنج خوب له شود بعد برنج را با گوش کوب خوب نرم می‌کنیم و می‌گذاریم سرد شود.

سیب زمینی را می‌پزیم و له می‌کنیم. برنج و سیب زمینی و تخم مرغ را خوب مخلوط می‌کنیم و بعد ورز می‌دهیم. خمیر چسبنده‌ای به دست می‌آید و نباید خیلی هم سفت بشه. اگه خیلی شل بود می‌توانیم یکی دو قاشق آرد به آن اضافه کنیم. ولی اصلأ آرد رو زیاد نریزید، چون طعم برنج از بین میره.

وقتی کوبه‌ها را آماده کردیم خودش به میزان زیادی سفت می‌شه. یک ظرف آب کنار دستمون می‌گذاریم و کف دستمون را خیس می‌کنیم و به اندازه یک نارنگی از خمیر بر می‌داریم و کف دست باز می‌کنیم و کمی از مواد گوشت را وسط آن می‌گذاریم و می‌بندیم. بعد در ظرفی گود روغن میریزیم و کوبه‌ها را در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

منبع: الکوثر

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.