به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شهرکرد، علی ملک پور مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) چهارمحال و بختیاری گفت: در ایام ماه مبارک رمضان، ۵۳ هزار و ۸۰۷ غذای گرم پخت و در بین نیازمندان استان توزیع شده است.
او افزود: طرح اطعام مهدوی در راستای کاهش بخشی از مشکلات اقتصادی نیازمندان اجرا شد.
ملک پور اضافه کرد: در این ایام یک هزار و ۱۷۵ نفر نیروی داوطلب در ۲۵ آشپزخانه مهدوی با رعایت تمامی نکات بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی فعالیت داشتند.
او ادامه داد: ۱۰ هزار و ۶۳۴ بسته مواد غذایی شامل کالاهای اساسی از جمله برنج، روغن و بستههای حبوبات در اختیار نیازمندان قرار گرفت.
ملک پور با اشاره به اعلام روشهای الکترونیکی و حضوری جهت دریافت کمکهای مردمی گفت: در ماه مبارک رمضان مردم نیکوکار و نوعدوست استان ۳۹ میلیارد و ۲۳۰ میلیون ریال به نیازمندان کمک کردند.
انتهای پیام/ن