در گزارش زیر طرز تهیه کیک قابلمه‌ای را برای شما آماده کرده ایم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، دوستانی که علاقه‌مند به تهیه کیک قابلمه‌ای هستند پیشنهاد می‌کنم تهیه این کیک ساده و بسیار خوشمزه را از دست ندهند گفتی است که این کیک ساده با کمی تزیین می‌تواند برای مجالس تولد و دورهمی‌ها استفاده شود. در ادامه همراه ما باشید تا با مواد اولیه و روش تهیه آن آشنا شوید.

کیک قابلمه‌ای بسیار خوشمزه و پف دار + طرز تهیه

مواد لازم برای تهیه تهیه کیک قابلمه‌ای

روغن مایع: ۲/۳ لیوان
آرد: ۲ لیوان
شیر: ۱.۲۵ لیوان (یک و یک چهارم لیوان)
شکر: ۱.۵ لیوان
تخم مرغ: ۴ عدد
بکینگ پودر: ۲.۲۵ قاشق چایخوری (دو و یک چهارم قاشق چایخوری)
وانیل: نوک قاشق چایخوری

طرز تهیه تهیه کیک قابلمه‌ای

برای شروع کار تهیه آرد و سه بار الک می‌کنیم. شیر و روغن مایع را داخل قابلمه ریخته و روی شعله قرار می‌دهیم تا ولرم شود. شکر، تخم مرغ‌ها و وانیل رو با همزن، انقدر هم می‌زنیم تا کرم رنگ و کشدار شود. آرد و با بکینگ پودر مخلوط می‌کنیم و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه می‌کنیم و هم می‌زنیم تا کامل یکدست شود، شیر و روغن مایع را داخل مواد ریخته و هم می‌زنیم. کف قابلمه و اطراف آن را با کمی روغن چرب می‌کنیم و مایه کیک را داخل آن می‌ریزیم. روی شعله، شعله پخش کن قرار داده، و درب قابلمه را دم کنی می‌زنیم، کیک را با حرارت کم به مدت یک ساعت می‌پزیم.

نکات کلیدی برای تهیه بهتر این کیک

۱- برای این کیک از آرد قنادی یا سه صفر استفاده کنید.

۲- این کیک به دلیل بافت اسفنجی که داره مناسب خامه کشی می‌باشد.

۳- تمام مواد کیک به مدت نیم ساعت در دمای محیط بزارید تا هم دما با محیط شود.

۴- در تمام مراحل مخلوط کردن مواد، با حوصله و کامل هم بزنید تا بافت کیک یکدست شود.

۵- حین پخت کیک به هیچ عنوان درب قابلمه را برندارید که کیک شما پف نمی‌کند.

۶- برای اطمینان از پخت کیک با خلال دندون آن را چک می‌کنیم در صورت نچسبیدن مواد به خلال دندون کیک پخته است.

منبع: نازشو

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۵ ۲۶ اسفند ۱۴۰۰
عالی
Iran (Islamic Republic of)
گمنام
۱۹:۰۵ ۲۹ آبان ۱۴۰۰
درست نکردم هنوز نمیدونم خوبه یا نه بنظرتون خوب میشع؟
Iran (Islamic Republic of)
سمیرا
۰۱:۳۸ ۳۱ تير ۱۴۰۰
اگه بخوایم از پودر کاکائو هم استفاده کنیم باید یک سوم مواد رو جدا کنیم و یک قاشق پودر کاکائو الک کرده رو به اون یک سوم مواد که اماده شده اضافه کنیم و هم بزنیم.بعد که قابلمه رو چرب کردیم و آماده کردیم از مواد سفید مقداری میریزیم ومقداری از اون مواد که پودر کاکائو داره رو وسط میریزیم و همینطور ادامه میدیم تا مواد تمام بشه در آخر هم میتونیم با یه خلال دندون روش هر شکلی دوست داریم در بیاریم مثل شکلایی که رو قهوه در میارن.دیگه اون به سلیقه خودتونه حتی میتونید فقط حالت یک ضربدر با ته قاسق ففط روش دربیازیم ممنون
United States of America
نگار
۲۳:۳۰ ۱۴ مهر ۱۳۹۹
عالی خیلی خوبه