اهالی آسارا براساس یک سنت قدیمی آخرین روز ماه رمضان را با غذاهای خانگی در مساجد کنار یکدیگر جمع می شوند.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، اهالی آسارا بر اساس یک سنت دیرینه آخرین روز ماه مبارک رمضان در منزل غذاهای محلی می پزند و در مجمعه(سینی مخصوص) قرار می دهند و به مسجد محل می آورند و در فضایی شاد و صمیمی در کنار هم افطار می خورند.

با توجه به شیوع ویروس کرونا و ضرورت رعایت نکات بهداشتی، این سنت دیرینه امسال با رعایت اصول بهداشتی برگزار شد.

به گفته اهالی آسارا، این سنت حسنه سالی دو بار در آخرین روز ماه مبارک رمضان، پیش از عید سعید فطر و غروب آخرین روز سال برگزار و باعث ایجاد همدلی و صمیمیت بین مردم محل می شود و کدورت ها را از بین می برد.

درگذشته در بسیاری از روستاهای استان البرز هنگام ماه مبارک رمضان گوسفند قربانی می کردند و این عمل را « قرمه کنی » می خواندند.

در این ماه جوانان و به ویژه نونهالان را برای آموزش قرآن آماده می‌کردند و آنچه که در جوامع اهل تسنن به نماز تواریح مشهور است در جوامع شیعی به شکل دیگری و با عنوان شب های قرآن رونق داشت که طی آن به جوانان خواندن قرآن را آموزش می دادند.

انتهای پیام/د.خ

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار