ویروس کرونا چندماهی است که بر روی جهان سایه انداخته و کشور عزیزمان ایران نیز از این بیماری در امان نمانده است اما در این میان همدلی گسترده برای ریشه کنی این ویروس بیشتر از همیشه نمایان شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ ویروس کرونا که از ووهان چین آغاز شد و به این کره خاکی قدم گذاشت اسفندماه سال ۹۸ در ایران شیوع پیدا کرد و متاسفانه جان تعدادی از هم وطنانمان را گرفت و هم چنین کشور را با کمبود اقلام بهداشتی رو به رو کرد.

ویروس کرونا اگرچه قربانیان زیادی گرفت، اما هیچگاه همدلی مردم ایران که زبانزد خاص و عام است را نتواست کمرنگ کند وقتی سرزمینشان را در تنگنا دیدند دست به دست هم دادند و پرقدرت‌تر از همیشه برای ریشه کنی این ویروس منحوس یک صدا شدند.

شرکت‌های دانش بنیان و فناور هم از این غافله جا نماندند و با هرچه که در توان داشتند به میدان آمدند و از قدرت ذهن و توانایی خود استفاده کردند تا بتوانند موانع را از سر راه بردارند و کمبود‌ها را جبران کنند.

مجتمع شیمیایی بیستون کرمانشاه نیز یکی از همان شرکت‌ها است  در روزهای شیوع ویروس کرونا تولید مواد ضدعفونی کننده را در دستور کار خود قرار داد.

این مجتمع شامل ۷ واحدتولیدی است که به صورت تخصصی بر روی تولید سموم کشاورزی در کشور فعالیت می‌کند و تنها مجتمع تولیدی ماده موثر تکنیال در شرق آسیا محسوب می‌شود که در نوع خود بی نظیر است.

آوای همدلی با طعم فکر و ایده

این واحد علاوه بر تولید سموم کشاورزی در تولید مواد اولیه سموم دیگر هم در کشور یکه تازی می‌کند و سالانه ۳ هزار تن حشره کش و ۴ هزار تن علف کش تولید می‌کند.

آن طور که آقای قبادی مدیر عامل شرکت می‌گوید: این مجتمع انواع سموم کشاورزی را فرموله می‌کند ، اما در تولید دو  نمونه از سموم کشاورزی علف کش تخصصی چغندرقند و حشره کش سبز تنها تولید کننده ماده موثر در خاورمیانه به شمار می رود.

حالا این شرکت دانش بنیان با راه اندازی خط تولید جدید در جهت کمک به سلامت مردم قدمی نو برداشته است.

مدیر عامل شرکت دانش بنیان در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ گفت: با شیوع ویروس کرونا ظرف مدت ده روز خط تولید مواد ضدعفونی کننده را راه اندازی کردیم و روزانه ۲۰ تن مواد ضد عفونی کننده روانه بازار شد.
آوای همدلی با طعم فکر و ایده

قبادی بابیان اینکه تا پایان ریشه کنی ویروس کرونا آمادگی تولید مواد ضدعفونی کننده داریم گفت: در این مدت مجتمع به صورت سه شیفت ۲۴ ساعته فعالیت می‌کند تا بتواند به شهروندان کرمانشاهی خدمت کند.

او از اختراع جدید این شرکت خبر داد و افزود: این شرکت نیز قصد تولید الکل سفید بر پایه شکر دارد که از مرحله آزمایشگاه عبور کرده و هم چنین به صورت آزمایشی تولید شده است و در صورت تایید معاونت غذا و دارو به تولید انبوه می‌رسد و می‌تواند روزانه ۱۰هزارلیتر تولید داشته باشد که با تولید این میزان استان کرمانشاه از وارد کردن الکل از استان‌های دیگر بی نیاز می‌شود.

قبادی به مزیت تولید الکل بر پایه شکر اشاره کرد و گفت: با توجه به نیاز فوری که برای الکل به عنوان پایه مواد ضدعفونی کننده  وجود دارد  سعی کردیم فرآیند تهیه آن را کاهش دهیم چراکه تهیه اتانول از ملاس و چغندر قند مدت زیادی زمان می‌برد در صورتیکه برای تولید الکل از شکر ۲۰روز کافی است و از این جهت موجب تسریع در تهیه این محصول مهم در روز‌های شیوع کرونا خواهد شد.

آوای همدلی با طعم فکر و ایده

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ گفت: پس از اعلام نیاز در تامین اقلام در ۱۵ اسفند ماه در کشور این پارک در کمتر از ۱۰ روز ۱۷ شرکت راه اندازی شد و از این واحد‌ها ۷ مورد راه اندازی و ارتقا ظرفیت‌های تولید، ۴ مورد اشتراک گذاری دانش فنی و تجهیزات و نیروی انسانی میان واحد‌های پارک و ۱۱ محصول هم نتیجه توسعه محصول شرکت‌های فناور و دانش بنیان بود.

 او افزود: تا کنون ۴۵ هزارعدد ماسک‌های N۹۵ توسط واحد‌های فناور این پارک در استان تولید شده که صد درصد تولید این ماسک در استان است، همچنین ۷۶ درصد ماسک‌های صنعتی، ۹۰ درصد شیلد محافظ که بیش از ۱۸۰ هزارعدد است و ۷۵ درصد گان و لباس محافظ، ۴۸ درصد محلول و ژل ضد عفونی بخشی از تولیدات فناوران کرمانشاهی است.

آوای همدلی با طعم فکر و ایده

رییس پارک علم و فناوری کرمانشاه به تولید دستگاه نانو الکتروریسی تولید موشن گرافی آموزشی، خدمات مشاوره آنلاین اشاره کرد و گفت: این فعالیت‌ها نیز بخشی از اقدامات واحد‌های فناور و دانش بنیان این پارک در استان کرمانشاه را تشکیل می دهد.

خان احمدی بیان کرد: برای فناورانی که در این ایام فعالیت کردند بسته های تشویقی در نظر گرفته شد تا به نوعی از تولیدات این واحدها حمایت شود.

او افزود: اختصاص حمایت مالی ویژه اجاره بها به کلیه شرکت‌های مستقر، تعویق چک‌های باز پرداختی به مدت سه ماه، تنفس سه ماهه برای تسهیلات دریافتی فناوران در سه ماه اول ۹۹، حمایت مالی ویژه از واحد‌های فناور در راستای مبارزه با کرونا به میزان ۱۰۰۰ میلیون ریال به صورت سرمایه در گردش، ایجاد خط مشاوره آنلاین در مباحث تداوم کسب و کار‌ها و چالش ها‌ی حقوقی و قرار دادی متاثر از بحران کرونا خدمات ارائه شده به فناوران است.

آوای همدلی با طعم فکر و ایدهاو  با بیان اینکه تولیدات واحدهای فناور و دانش بنیان به همین جا ختم نمی شود افزود: این واحدها در آینده تولیدات خود را ارتقا می دهند  که شامل  تولید ماسک‌های پیشرفته با قابلیت تعویض فیلتر، تولید لارنگوسکوپ فایبر اپتیک، ویدیو لارنگوسکوپ وویدیوبرونگوسکوپ، تولید دستگاه ضد عفونی کننده قابل حمل UV، تولید سخت افزار‌های مبتنی بر IOT به منظور برداشت دیتا از پارامتر‌های فیزیولوژیکی بدن انسان و تشخیص و غربالگری افراد مبتلا به کوئید ۱۹ به روش مولکولی در بازده زمانی ۴ ساعته است.

کرونا غیرت ایرانیان را به جوش آورد و تا آن جا که همه جا صحبت از یکپارچگی و همت بلند آنان است کشور ایران حتی در سختترین شرایطی که مود تحریم های ظالمانه قرار دارد خم به ابرو نیاورد و بلند قامت ایستاد و با کمک مردم سرزمینش بحران کرونا را هم مدیریت کرد، اکنون دیگر خبری از کمبود ماسک و دستکش و مواد ضد عفونی کننده نیست بلکه به خودکفایی رسیده است و از همین حالا مدیریت پسا کرونا و حمایت از آسیب دیدگان ناشی از این ویروس را آغاز کرده است.

خبرنگار زهره زندیه

انتهای  پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.