رئیس سازمان حمل و نقل بار مسافربری شهرداری بیرجند از ضرر ۹۲۲ میلیون تومانی در یک ماهه اخیر به علت کمبود مسافر و کم شدن تعداد اتوبوس‌ها خبرداد.

به گزارش  خبرنگارگروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند، غلامپور رئیس سازمان حمل و نقل بار مسافربری و شهرداری بیرجند گفت: قبل از شیوع کرونا ۹۰ دستگاه اتوبوس در خطوط مختلف جابه جایی مسافر را برعهده داشتند که این رقم بعد از شیوع کرونا و ماه مبارک رمضان به ۲۲ دستگاه کاهش یافت.

او با اشاره به اینکه متوسط زمان انتظار در برخی خطوط از ۳۰ تا ۴۰ دقیقه و در بعضی مسیر‌ها به یک ساعت افزایش می‌یابد افزود: افزایش تعداد اتوبوس‌ها برای فعالیت در خطوط منوط به افزایش تقاضای شهروندان برای استفاده از حمل و نقل عمومی درون شهری است.

غلامپور با بیان اینکه با توجه به کاهش استقبال شهروندان از ناوگان اتوبوسرانی بعد از شیوع کرونا به ویژه در ماه رمضان تعداد اتوبوس‌ها کاهش یافت اظهارکرد: افزایش ناوگان برای تعداد مسافرکم، مقرون به صرفه نیست و هزینه‌های زیادی به شهرداری تحمیل می‌کند.


بیشتر بخوانید: عدم فعالیت اتوبوس رانی در تمام ساعت روز


رئیس سازمان حمل و نقل بار و مسافر شهرداری بیرجند گفت: سرانه استفاده از ناوگان اتوبوسرانی قبل از شیوع کرونا و ماه مبارک رمضان روزانه ۸۰۰ نفر بود که این آمار به ۱۸۰ تا ۲۰۰ نفر در روز کاهش یافته است.

او ادامه داد: درامد حمل و نقل درون شهری در بیرجند بعد از شیوع کرونا ۸۷ درصد کاهش یافت و استقبال مسافران بعد از شیوع کرونا در فروردین ماه امسال نسبت به مدت مشابه شال قبل ۹۳.۹ درصد کاهش داشته است.

انتهای پیام / ط ا

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.