به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، مهدی همتی با تاکید بر اینکه سامانه توزیع نهادههای این مدیریت در نوع خود در کشور منحصر به فرد است، اظهار کرد: در زیر بخش زراعت ۵ هزار حواله و به زیر بخش باغبانی بیش از ۱۵۰۰ حواله اختصاص دارد.
او با اشاره به اینکه ۳۹۰۰ نفر بهره بردار از یارانههای حمایتی دولت در این بخش بهرهمند شده اند، تصریح کرد: این تعداد از حوالههای الکترونیک به منظور توزیع بیش از ۳۴۰۰ تن انواع کودههای یارانه دار صادر شده است.
همتی با بیان اینکه در سال گذشته سهمیه کود شیمیایی اختصاص یافته به شهرستان قیروکارزین ۲۷۰۰ تن اوره، ۲۵۰ تن فسفات تریپل، ۱۱۰ تن فسفات آمونیوم و ۲۲۰ تن پتاس بوده است، تشریح کرد: بهبود تغذیه گیاهی و افزایش عملکرد محصول از مهمترین اهداف مد نظر است که با این حمایتها دسترسی به آن تسهیل میشود.
او، بیشترین میزان تخصیص نهاده را مربوط به زیر بخش زراعت برای محصولاتی مانند گندم، کلزا، جو، لوبیا، کنجد و گوجه فرنگی اعلام و ابراز کرد: در زیر بخش باغبانی نیز انواع نخیلات و مرکبات مانند لیمو شیرین، لیمو ترش، پرتقال و نارنگی کودهای شیمیایی دولتی را دریافت کرده اند.
به گفته همتی، شناسایی و ثبت اطلاعات سطح زیر کشت محصولات زراعی یا باغی افراد متقاضی در هر سال زراعی در سامانه جامع پهنه بندی و مدیریت دادههای کشاورزی پیش شرط بررسی تخصیص نهادههای یارانه دار به افراد است.
مدیر جهاد کشاورزی شهرستان قیروکارزین با بیان اینکه ۱۲ عامل توزیع نهادهها در قالب تعاونی یا بخش خصوصی با مدیریت جهاد کشاورزی همکاری دارند، اضافه کرد: شرکت تعاونی کشاورزی و باغداری قیروکارزین و تعاونی تولید مبارک آباد به عنوان موفقترین تعاونیها در جذب و توزیع سهمیههای تخصیصی اقدام کرده اند.
او با یاد آوری سطح زیر کشت ۳۲ هزار هکتاری اراضی زراعی و باغی در این شهرستان افزود: متقاضیان صرفا از طریق کارگزاران رسمی و عاملین مجاز توزیع نسبت به دریافت سهمیه خود اقدام کنند، با توزیع کودهای خارج از شبکه و غیراستاندارد برخورد قانونی میشود.
قیروکارزین در ۱۶۹ کیلومتری جنوب غرب شیراز قرار دارد.
انتهای پیام/