در گزارش زیر طرز تهیه کباب مرغ یونانی را به شما آموزش می دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کباب مرغ یونانی، همان طور که از اسم این غذا پیدا است، این غذای خوشمزه مخصوص کشور یونان است. از موادی که برای تهیه این غذا به کار می‌رود گوشت سینه یا ران بدون استخوان مرغ است و باقی مواد به کار رفته در این کباب روغن، ادویه و طعم دهنده‌ها هستند. از گیاهانی که در تهیه این غذا از آن استفاده می‌شود جعفری و آویشن است . استفاده از آبلیموی تازه در این غذا حس تازگی و شادابی را به ارمغان می‌آورد و طعم خوشایند سیر بوی بد مرغ را خواهد گرفت. یکی دیگر از گیاهانی که در این غذا استفاده می‌شود. پودر اورگانو است. اورگانو یا همان پونه کوهی، گیاهی خوش عطر و طعم است و در بعضی غذا‌ها از آن استفاده ‌می‌شود.

طرز تهیه کباب مرغ یونانی


مواد لازم

سینه یا ران مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم
سیر: ۱ تا ۲ حبه
پودر جعفری: ۲ قاشق سوپخوری
پودر اورگانو: ۲/۱ قاشق سوپخوری
آویشن: ۱ قاشق سوپخوری
آب لیموی تازه: ۲ تا ۳ قاشق سوپخوری
روغن زیتون: ۳ تا ۴ قاشق سوپخوری
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه: به مقدار لازم
سیخ چوبی: به تعداد لازم

مراحل پخت

گوشت مرغ را شسته و خرد کنید.

سیر را رنده کنید.


پودر اورگانو، پودر جعفری، آب لیموی تازه، آویشن، سیر رنده شده، نمک و فلفل سیاه و روغن زیتون را به مرغ اضافه کنید.

 

۲ دقیقه مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

۳ یا ۴ تکه گوشت مرغ را در هر سیخ قرار دهید.

هر طرف کباب را به مدت ۵ تا ۶ دقیقه در روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید.

کباب را همراه ماست سرو کنید.

 

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.