یک کارشناس حوزه اختلافات کارگری و کارفرمایی درباره نکاتی که کارفرمایان قبل از اخراج کارگر باید درنظر بگیرند، توضیحاتی داد.

وحید حاجی زاده کارشناس حوزه اختلافات کارگری و کارفرمایی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: اگر کارفرمایان، مدیر اداری و منابع انسانی بخواهد کارگری را اخراج کنند حتما نیاز به دلایل و مستندات قانونی دارند.

او با بیان اینکه اگر کارفرما بدون دلیل موجه کارگر را اخراج کند، کارگر می تواند با مراجعه به اداره محل فعالیت درخواست بازگشت به کار را بدهد، گفت: اداره کار هیئت های رسیدگی کننده درصورتی که برایشان اثبات شود اخراج غیرموجه بوده ،رأی به بازگشت به کار را می دهند.

کارشناس حوزه اختلافات کارگری و کارفرمایی افزود: در این شرایط کارگر می تواند بعد از دریافت رأی قطعی بازگشت به کار اعلام کند که نمی خواهد به محل کار  بازگردد.

او ادامه داد: در این صورت کارفرما محکوم می شود و به جای پرداخت سالانه یک ماه سنوات باید سالانه 45 روز سنوات پایان کار به کارگر پرداخت کند.


بیشتربخوانید:

ساعت کار کارگران در ماه مبارک رمضان کاهش می‌یابد؟

جزئیات پرداخت حق سنوات پایان کار به کارگران اخراجی

میزان حق مسکن کارگران نیازمند تصویب دولت است

حق اولاد به زن و شوهر شاغل تعلق می‌گیرد؟

چگونه از حوادث ناشی از کار در کارگاه ها جلوگیری کنیم؟


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
یا حسین (ع)
۰۹:۴۷ ۱۵ خرداد ۱۳۹۹
کلا ‌کارگران در ایران مورد ظلم واقع شدند
الان همسر من در قسمت بازیافت شهرداری که خودتون میدونید چه جاییه چند ساله مشغول کاره و کارفرما هر وقت که دلش بخواد بیمه میکنه و هر وقت که نخواد بیمه نمیکنه

این ظلم و ستم نیست
ای کاش امام زمان ظهور کنه
بخاطر تمام طلم و ستم ها و پایان بده این سختی ها و شکنجه ها رو
آخرین اخبار