به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از همدان؛ علی سنجربیگی سرپرست جمعیت هلال احمر استان همدان گفت: جمعیت هلال احمر سازمان عام المنفعه و امدادی است و تمام تلاش ما بر این است که آمادگی استان را دربرابر حوادث و بلایا بالا ببریم و از میان مراحل مدیریت، مهمترین مرحله برای جمعیت هلال احمر مرحله آمادگی است.
سنجربیگی افزود: زمانی میتوانیم موفق باشیم که از هرنظر آماده باشیم که در این راستا نیز برنامههایی برای افزایش آمادگی در نظر گرفته ایم وی گفت در آغاز هفته هلال احمر یک زلزلهای در پایتخت روی داد آن هم در زمانی که اغلب مردم در حال خواب هستند. این خود بیانگر اهمیت آمادگی در مقابله با بحران است که اگر سیستم آماده نباشد تلفات زیادی را خواهیم داشت.
او ادامه داد: در مبحث آمادگی نیز آموزش همگانی برای جمعیت حائز اهمیت است که در دو قالب آموزش آحاد جامعه و آموزش و تقویت کادر امدادگر و متخصص در نظر گرفته میشود. جمعیت هلال احمر بیش از هرچیز بر رویکرد «خودامدادی» تاکید دارد یعنی در صورت وقوع حادثه خانوارها از امادگی لازم برخوردارباشند وکار خود امدادهای اولیه را انجام دهند.
سرپرست جمعیت هلال احمر همدان تاکید کرد: بیشترین حمایت و کمک را خود مردم میتوانند به خود داشته باشند و ما یک شعار داریم که «هر خانواده باید؛ یک امدادگر» داشته باشد و باید حداقل یک عضو از هر خانواده آموزشهای لازم را فرا گیرد تا زمان حادثه به بقیه اعضاء کمک کند.
سنجربیگی بیان کرد: برای اینکه بتوانیم وارد صحنه مدیریت بحران شویم همیشه باید آماده باشیم. همانگونه که تمرینات مستمر و اردوهای آمادگی به موفقیت تیمهای ورزشی کمک میکند، لازم است نیروهای امدادی نیز مرتب تمرین کنند و تجهیزات امدادی خود را ارزیابی نموده وبه روز باشند.
او اضافه کرد: در بحث جوانان و داوطلبان نیز لازم است با عضوگیری، آموزش و ساماندهی قوی تعداد نیروهای داوطلب را افزایش دهیم و از حضور این افراد ارزشمند وداوطلب به درستی بهره ببریم.
سنجربیگی ادامه داد: اعضای جمعیت هلال احمر در سه رسته تقسیم میشوند؛ جوانان و داوطلبان. کسانی که کمتر از ۲۹ سال سن دارند در رسته جوانان، بیش از ۲۹ سال داوطلبان قرار میگیرند و رسته سوم هم نجاتگران هستند که قالبا جوان واز سن حدودی ۱۸ تا ۴۰سال و از آمادگی لازم برخوردارند و هلال احمر ضمن حفظ آمادگی آنها، با آموزش تخصصی مرحله به مرحله و افزودن به دانش امدادی آن ها، کم کم این افراد را به یک نیروی متخصص وزبده تبدیل میکند و آنها نیز درحوادث وبلایا با تمام توان وارد صحنه میشوند ودر راستای نجات انسانها از هیچ تلاش و کوششی دریغ نمیکنند.
او بیان کرد: هفته گدشته از هزار سبد معیشتی در دومین مرحله از توزیع سبدهای معیشتی رونمایی شد که هر سبد به ارزش ۲۵۰ هزار تومان، توسط اعضای داوطلب برای محرومین و متاثرین از بیماری کرونا تدارک دیده شده بود. در مرحله اول نیز ۲ هزار و ۳۰۰ سبد دیگر تدارک دیده شده بود که در سطح استان توزیع شد.
انتهای پیام/ د
منبع: موج