به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، جوجه کباب فرانسوی بسیار راحت و شبیه جوجه کباب معمولی پخت میشود و تفاوت آن در سس استفاده شدهی آن است. این غذا برای تمامی افراد در تمام رده سنی مناسب است. گوشت جوجه بسیار زود میپزد و به همین دلیل نیاز به آبپز شدن ندارد و با سرخ کردن در روغن پخته میشود.
مواد لازم
جوجه: ۴ قطعه جوجه بدون استخوان
تخم مرغ: ۱ عدد زده شده
لیمو ترش: ۱ عدد متوسط و آب گرفته شده
آرد سفید: ۱ فنجان
فلفل شیرین: ۱ قاشق چایخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
روغن زیتون: ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ: ۱/۵ فنجان
جعفری تازه: ۱ قاشق غذاخوری خرد شده
نمک: به میزان لازم
مراحل پخت
تخم مرغ و آب لیمو گرفته شده را باهم مخلوط کنید.
در ظرف دیگر فلفل و آرد را مخلوط کنید.
سپس جوجهها را در ظرف آرد بزنید و بعد به ظرف تخم مرغ و بار دیگر در آرد بغلتانید.
حال جوجهها را در روغن زیتون و کره سرخ کنید.
سپس آب مرغ، نمک و آب لیمو را به جوجهها اضافه کنید و ۶-۵ دقیقه زمان بدهید تا جوجهها کاملا بپزند.
حال میتوانید جوجهها را در ظرف مورد نظر بچنید و با جعفری تزئین کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/