مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم از کاهش درآمد‌های شهرداری به دلیل رکود ساخت‌وساز خبر داد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم ، به نقل از روابط عمومی شهرداری قم، علی‌اصغر رنگرز جدی،مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم گفت: از ابتدای بحث شیوع کرونا ویروس، شهرداری دوشادوش تلاشگران مدافع سلامت با هدف جلوگیری از شیوع بیماری اقداماتی از جمله ضدعفونی فضا‌های عمومی، بانک‌ها، پارک‌ها، ناوگان اتوبوسرانی و حمل و نقل عمومی انجام داد.

 او با اذعان به اینکه رکود ساخت و ساز موجب کاهش درآمد‌های شهرداری شد، تصریح کرد: با وجود اینکه معاون اول رئیس جمهور تاکید کردند که در تخصیص بودجه سال ۹۹ به دستگاه‌هایی که نقش بیشتری در مبارزه با کرونا دارند سهمی از کمک‌های صندوق توسعه ملی یا تسهیلات ارزان قیمت به آن‌ها داده شود که شهرداری هم جزو آن‌ها بود، سازمان برنامه و بودجه اقدامی در این زمینه انجام نداد.

رنگرز جدی با اشاره به عوارض سالیانه خودرو، گفت: عوارض خودرو با توجه به ماده ۴۳، ۴۶ و ۴۷ قانون مالیات بر ارزش افزوده دریافت می‌شود و مالکین خودرو‌های سواری و وانت دو کابین موظفند که سالیانه به نرخ ۱.۵ در هزار قیمت فروش کارخانه طی جدولی که سازمان مالیاتی منتشر می‌کند این عوارض را به شهرداری بپردازند.

مدیرکل تشخیص و وصول درآمد شهرداری قم  ادامه داد: اگر این عوارض در همان سال پرداخت نشود از سال بعد هرماه ۲ درصد جریمه به این عوارض تعلق می‌گیرد که در متن قانون آورده شده و قابل بخشودگی نیست.

او گفت: با برون‌سپاری که انجام شده دفاتر اسناد رسمی در زمان نقل و انتقال این عوارض را دریافت می‌کنند و دفاتر پیشخوان دولت نیز می‌توانند این عوارض را دریافت کنند و از نرم‌افزار‌های مدیریت شهری از جمله قم‌یار نیز این عوارض قابل پرداخت است.

رنگرز جدی عنوان کرد: عوارض سالیانه خودرو رقم قابل توجهی نیست و در سال متناسب با افزایش نرخ خودرو عوارض تغییر نمی‌کند؛ عوارض سال ۹۹ خودرو پراید ۴۸ هزار تومان، پژو ۸۲ هزار و ۵۰۰ تومان و سمند ۹۱ هزار و ۵۰۰ تومان است که رقم قابل توجهی نیست و امیدواریم در موعد مقرر پرداخت شود تا مشمول جریمه غیرقابل بخشودگی نشود.

انتهای پیام/ش

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.