به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،احمد تقیزاده رئیس اتحادیه پارچهفروشان اصفهان با اشاره به وضعیت توزیعکنندگان پارچه اصفهان در ایام کرونا اظهار داشت: در صنف ما با توجه به اینکه شرایط رکود زیادی وجود داشته است خیلی از واحدهای صنفی به فروش آنلاین و اینترنتی روی آوردند و طرح پیشنهادی ما این بوده است که فضایی در اینترنت تشکیل شود که در تجارت الکترونیک سازماندهی شده عمل کرده و یک بازار بزرگی را ایجاد کنیم، تا در آن به غیر از پارچه اصناف دیگر هم بتوانند محصولات خود را عرضه کنند و فضاهایی را در اختیار بگیرند.
او افزود: این در حد یک ایده و فکر است تا کسبه بتوانند در این بازار حضور پیدا کرده و فعالیت کنند و دغدغه راهاندازی، حمایت و کنترل سایت و فضا را نداشته باشند؛ البته ممکن است در مسیر عملیاتی شدن این ایده دستاندازیهایی وجود داشته باشد که امیدواریم که موردی پیش نیاید.
رئیس اتحادیه پارچهفروشان اصفهان با بیان اینکه در روزهای پس از کرونا باید حتما بازار احیا شود، عنوان کرد: ما در گذشته نیز شاهد رکود در بازار به علت جنگ اقتصادی بودیم، اما در این چند ماه اخیر به علت کرونا رکود به شدت افزایش داشته و این مشکلات مضاعف شده است، اما تلاش کردیم در اتحادیه و در قسمت بازار عارضهیابی کرده، مشکلات را کشف و دستهبندی کنیم و بعد از آنکه کرونا با همکاری مردم ضعیفتر شد به برطرف کردن عارضهها و احیای قسمتهای آسیب دیده بپردازیم.
او ادامه داد: در ارتباط با رونق کسبوکار هم تصمیماتی گرفته شده است و با اصناف دیگر و مشاوران ارتباط برقرار کردیم و برای رونق کسبوکار سعی داریم حرکتی انجام دهیم که شهرمان پویاتر و وضعیت بهتر از این شود.
تقیزاده با اشاره به هدف چند سال اخیر اتحادیه پارچهفروشان در راستای حمایت از تولید ملی بیان کرد: ما در چند سال اخیر بسیار تاکید بر آن داشتیم که توزیعکنندگانمان بیشتر پارچههای تولید داخل را به فروش رسانده و از آن حمایت کنند و در این باره موفق بودهایم چراکه قبلا بیش از ۸۰ درصد کالاها وارداتی بوده، اما الان درصدی بسیاری تولید داخل است و ما تولید داخل را به خوبی عرضه میکنیم.
او در ارتباط با افزایش رقابت در حوزه کیفیت پارچه گفت: در قسمت توزیع مویرگی در بخش عرضه تولید داخل بسیار موفق بودهایم و به همین خاطر تقاضای مصرفکننده از ما و ما از تولیدکنندگان به گونهای بوده است که یک بازار رقابتی در حوزه کیفیت را ایجاد کردهایم و نیاز مردم موجب افزایش کیفیت و عملکرد بهتر در قسمتهای تولید و توزیع شده است.
رئیس اتحادیه پارچهفروشان اصفهان با بیان اینکه باید به طرحهایی که توسط مقام معظم رهبری ارائه میشود در همه بخشها توجه کنیم، تصریح کرد: برای تحقق شعار امسال که جهش تولید است باید مصرفمان را روی کالاهای داخلی بیاوریم و اگر چیزی را نمیتوانیم داشته باشیم تلاش کنیم خودمان آن را تولید و نیاز خود را برطرف کنیم تا خروج ارز صورت نگیرد.
او افزود: در این راستا تولیدکنندگان و توزیعکنندگان تلاش بسیار کردند و همانگونه که ما درخواست کردیم سعی کردهاند که مصرف کالای داخلی را در مصرفکنندگان نهادینه و آن را فرهنگسازی کنند.
تقیزاده با اشاره به تاثیرات تعاملات انجام شده بین اتحادیه پارچهفروشان اصفهان و انجمن نساجی ایران اظهار داشت: با حضور من به عنوان رئیس اتحادیه پارچهفروشان اصفهان در قالب عضو و مشاور در انجمن نساجی اصفهان، موضوع ارتباط این اتحادیه با انجمن نساجی ایران محقق شد و به همین خاطر تعاملات بسیار خوبی شکل گرفت و ما نیاز بازارمان را به این صنایع و تولیدکنندگان داده و خواستههایمان را مطرح میکنیم و آنها که ماهیت کارشان تولیدکنندگی است از نیاز ما آگاه هستند و به همان سمت و سو گام برمیدارند.
او در رابطه با برنامههای بعدی در راستای افزایش این تعاملات در سطح کشور عنوان کرد: امیدواریم که این تعاملات در سطح کشور برقرار شود، پس از ارتباط موفق اتحادیه پارچهفروشان اصفهان با صنایع نساجی ایران برنامه دیگر ما برای آینده این است که بتوانیم کل کشور را در گروهی قرار بدهیم که شامل صنعت و تولیدکنندگان پارچه، توزیعکنندگان و نیز تولیدکنندگان پوشاک باشد تا همه با هم یک همافزایی ایجاد کرده و از این بابت راندمان کار افزایش یافته و خروجی بهتری داشته باشند.
منبع:تسنیم
انتهای پیام/م