حجت الله عبدالملکی معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) در گفتوگو با خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: موکب اشتغال محرومین یک محل فضای مجازی برای تجمع فعالان خیریه اشتغال محرومین است.
او با بیان اینکه این فعالان خیریه جهادگر، راهبر شغلی و خیر کارآفرین هستند، ادامه داد: ما این افراد را در فضایی فیزیکی داشتیم، اما درحال حاضر ما یک محل مجازی در اینترنت برای آنها ایجاد کردیم که بتوانند فعالیتهای خود را تجمیع کنند.
عبدالملکی ادامه داد: ۲۰۰ نفر از طریق این سیستم جذب شدند و به برنامه اشتغال امداد اضافه شدند.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد با بیان اینکه درحال حاضر در فاز دوم ساز و کارها تقویت میشود، افزود: برنامه نرم افزاری در حال اصلاح شدن است چرا که اولا این برنامه ارتباطات شبکه داخل برای اعضا ایجاد می کند و ثانیا به دیتا بیس کمیته امداد متصل می شود.
او گفت: درحال حاضر اگر کسی در اشتغال امداد نیازمند این خیرین باشد، اطلاعاتش باید به صورت فیزیکی و دستی در موکب اشتغال ثبت شود.
عبدالملکی ادامه داد: موکب اشتغال باید به سامانه مدیریت اشتغال امداد (سما) متصل و در نهایت به صورت سیستماتیک این ارتباط برقرار شود.
تصریح کرد: موکب اشتغال در واقع استارتاپی است که توسط جهادگران کارآفرین مطرح شده و امیدواریم امسال به اوج فعالیت خود برسد که فرآیند برای افرادی که میخواهند به اشتغال امداد کمک کنند تسهیلتر شود.
او ادامه داد: موکب اشتغال یک مدل جمع سپاری اشتغال محرومین در تمامی عرصهها است چرا که فعالیتهایی از جمله مشاوره، تأمین مالی، تأمین ضمانت، تأمین تجهیزات، مواد اولیه، محل کسب و کار، بازاریابی و فروش، بیمه، امور اداری، مجوزها و... در آن انجام میشود.
بیشتربخوانید:
تولید روزانه بیش از ۳۵۰ هزار ماسک در واحدهای اشتغال کمیته امداد
ایجاد بیش از ۱۷۵ هزار فرصت شغلی برای محرومین
راه اندازی سایت کارستون در جهت ایجاد و احیای اشتغال سیل زدگان
تولید بیش از ۱۱ میلیون ماسک و گان در واحدهای تولیدی کمیته امداد
انتهای پیام/