وزیر بهداشت در نامه‌ای به وزرای علوم و آموزش و پرورش به ممانعت از مصرف کالا‌های آسیب رسان به سلامت در مراکز آموزشی تاکید کرد.

به گزارش حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در نامه‌ای به وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و آموزش و پرورش، فهرست کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت که مورد بازنگری قرار گرفته است را برای اطلاع و اجرا ارسال کرد.

متن این نامه به شرح زیر است:

جناب آقای دکتر غلامی
وزیر محترم علوم، تحقیقات و فناوری
جناب آقای دکتر حاجی میرزایی
وزیر محترم آموزش و پرورش

به استناد " ماده ۴۸ قانون الحاق برخی مواد به قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت (۲) و "بند ج ماده ۷ قانون احکام دایمی برنامه‌های توسعه" و در راستای اجرای تکلیف قانونی این وزارت، فهرست کالا‌ها و اقدامات آسیب رسان به سلامت جهت اعلان در سال ۱۳۹۹ مورد بازنگری قرار گرفته که بخش محصولات خوراکی آن جهت استحضار به پیوست ارسال می‌شود؛ بنابراین به منظور صیانت از سلامت جامعه خواهشمند است دستور فرمائید ضمن آموزش و اطلاع رسانی، در مورد پذیرایی در مراکز غذاخوری، بوفه‌های کارکنان، دانشجویان و مراکز آموزشی شبانه روزی از سرو مواد غذایی مندرج در این فهرست ممانعت به عمل آورند.

مواد غذایی که به دلیل کالری بالا (داشتن شکر و روغن افزوده، چربی اشباع و ترانس) یا نمک و همچنین مواد نگهدارنده به عنوان عوامل بیماری‌های غیرواگیر محسوب شده و مصرف آن‌ها می‌توانند در دراز مدت، موجب اضافه وزن، چاقی، فشار خون، دیابت و سایر بیماری‌های غیرواگیر شود.

مزید استحضار، دانشگاه‌های علوم پزشکی آماده همکاری در زمینه آموزش و اطلاع رسانی در این مورد با مراکز آموزشی در استان‌های کشور است.

قبلاً از دستور مساعدت جنابعالی در این مورد سپاسگزارم.

گفتنی است فهرست کالا‌های آسیب رسان به سلامت جهت اطلاع رسانی و فرهنگسازی، به سازمان صدا و سیما و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز ارسال شده است.

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار