به گزارش گروه بینالملل باشگاه خبرنگاران جوان، سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد تاکنون ۴ میلیون و ۳۴۲ هزار و ۳۳۵ نفر در سراسر جهان به بیماری کرونا مبتلا شدهاند.
بر اساس اعلام این سازمان آمریکا نیز با ثبت یک میلیون و ۴۰۸ هزار مبتلا همچنان در صدر کشورهای گرفتار به این ویروس قرار دارد.
آخرین اخبار و آمار درباره شیوع بینالمللی کرونا را در اینجا مشاهده کنید:
نزدیک به چهار هزار و پانصد تن از کارکنان اتحادیه بیمارستانها و مراکز درمانی پاریس و حومه آن به کووید-۱۹ مبتلا شده و چهار تن از آنها بر اثر این بیماری جان خود را از دست داده اند.
شمار قربانیان کرونا در انگلیس با افزایش ۴۹۴ نفر دیگر به ۳۳ هزار و ۱۹۶ نفر رسید.
وزارت بهداشت عراق اعلام کرد مجموع شمار مبتلایان در این کشور به ۳۰۳۲ نفر رسید. با فوت ۳ نفر شمار جان باختگان به ۱۱۵ نفر رسید و تا این لحظه ۱۹۶۶ نفر نیز بهبود یافته اند.
بنابر اعلام وزارت بهداشت عربستان سعودی، شمار قربانیان کرونا در این کشور به ۲۷۳ نفر و آمار مبتلایان به ۴۴ هزار و ۸۳۰ نفر رسیده است.
نخستوزیر انگلیس اعلام کرد ۱۴۴ کارمند بهداشت و ۱۳۱ کارمند مراقبتهای ویژه این کشور بر اثر ابتلا به کووید-۱۹ جان خود را از دست دادهاند.
تعداد کل مبتلایان به ویروس کرونا در اسپانیا به ۲۷۰،۱۸۱ نفر و تعداد قربانیان آن نیز به ۲۷،۱۰۴ تن افزایش یافت.
با احتساب تعداد ابتلاهای جدید، شمار کل مبتلایان به ویروس کرونا در فلسطین اشغالی به ۱۶،۵۳۹ نفر افزایش یافته که حال ۶۱ نفر از آنها وخیم است.
وزارت بهداشت افغانستان اعلام کرد در شبانه روز گذشته، ۲۵۹ مورد مثبت ابتلا به ویروس کرونا در این کشور به ثبت رسیده که با ثبت این موارد جدید، مجموع افراد مبتلا به ویروس کرونا در افغانستان، به ۵ هزار و ۲۲۶ تن رسیده است.
همچنین در ۲۴ ساعت گذشته ۵ فرد مبتلا به کرونا در افغانستان جان باخته و ۴۲ تن دیگر بهبود یافتهاند. به این ترتیب، شمار جان باختگان ناشی از کرونا به ۱۳۲ تن و بهبود یافتگان به ۶۴۸ تن رسیده است.
وزارت بهداشت کویت از بهبود یافتن ۱۶۲ مورد از مبتلایان به ویروس کرونا در این کشور خبر داد و اعلام کرد تعداد کل بهبودیافتگان به ۳ هزار و ۲۶۳ مورد رسید.
آلمان و اتریش مرزهای میان خود را در ۱۵ ژوئن (۲۶ اردیبهشت) باز میکنند.
هواپیمایی امارات اعلام کرد پروازهای عادی میان ۹ شهر از ۲۱ می (۱ خرداد) از سرگرفته میشود.
وزارت بهداشت فیلیپین از ۲۶۸ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. این وزارتخانه همچنین از جان باختن ۲۱ نفر دیگر بر اثر ویروس کرونا در فیلیپین خبر داد.
وزارت بهداشت سنگاپور روز چهارشنبه از ۶۷۵ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در سنگاپور به ۲۵ هزار و ۳۴۶ مورد رسید.
روسیه از ده هزار و ۲۸ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در ۲۴ ساعت گذشته در این کشور خبر داد.
مت هنکاک، وزیر بهداشت انگلیس، در یک مصاحبه گفت به سبب شیوع ویروس کرونا در این کشور، احتمالا تعطیلات تابستانی در انگلیس لغو خواهد شد.
یونیسف هشدار داد در شش ماه آینده ممکن است روزانه شش هزار کودک بر اثر آثار ویروس کرونا بمیرند.
مقامات بهداشتی و درمانی استان هوبئی، موارد جدید ابتلا به «ویروس کرونا» در این استان را صفر اعلام کردند.
نتیجه یک نظرسنجی نشان میدهد ۵۵ درصد معتقدند اوضاع بعد از بحران ویروس کرونا به حالت عادی باز خواهد گشت. ۴۵ درصد از شرکتکنندگان نیز نظری مخالف این داشتند.
دکتر آنتونی فائوچی، مدیر موسسه آلرژی و بیماریهای عفونی آمریکا، در نشست ویدئویی سنا اعلام کرد: بیشتر ما احساس میکنیم ارقام مرتبط با مرگ و میر احتمالا بالاتر از این رقم است.
او گفت: در برخی موارد، مردم ممکن است در خانههای خود بمیرند و بدین ترتیب آنها در آمار تلفات ناشی از ابتلا به ویروس کرونا شمارش نمیشوند.
وزارت بهداشت ترکیه دیروز شمار موارد ثبت شده ابتلا به کووید ۱۹ را در این کشور ۱۴۱ هزار و ۴۷۵ نفر اعلام کرد. شمار این افراد در مقایسه با روز دوشنبه ۱۷۰۴ نفر افزایش داشت.
بر اساس اعلام وزارت بهداشت ترکیه ۹۸ هزار و ۸۸۹ نفر از این بیماران بهبود یافتند. همچنین شمار جانباختگان نیز دیروز ۵۳ نفر افزایش یافت و به ۳ هزار و ۸۹۴ نفر رسید. دیروز از ۳۷ هزار و ۳۵۱ نفر در ترکیه آزمایش کرونا گرفته شد.
بر اساس اعلام شرکت توئیتر حدود ۵ هزار نفر از نیروها و کارکنان آن میتوانند تا زمانی که خودشان بخواهند وظایف و کارهای محوله اداری شان را از منزل انجام بدهند.
وزارت بهداشت هند اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته سه هزار و ۵۲۵ مورد در این کشور به ویروس کرونا مبتلا و ۱۲۲ مبتلا جان باختهاند.
دولت هند برای کمک به بخشها و اصناف مختلف این کشور که از شیوع ویروس کرونا متضرر شدهاند، طرحی به ارزش ۲۶۶ میلیارد دلار ارائه کرد.
نخست وزیر هند طرح گسترده حمایت از بخشها و اصناف این کشور را که از شیوع کرونا متضرر شدهاند، اعلام کرد ولی هنوز جزئیات این طرح ۲۶۶ میلیارد دلاری از سوی مقامهای هند تشریح نشده است.
انتظار میرود که وزیر دارایی و اعضای تیم وی جزئیات این طرح را به رسانهها اعلام کنند.
یک مقام ارشد شهر جیلین چین روز چهارشنبه هشدار داد: این خطر جدی وجود دارد که به دنبال تایید شش مورد جدید ابتلا به کرونا شاهد شیوع هرچه بیشتر این بیماری باشیم.
معاون شهردار شهر جیلین در گفتگو با خبرنگاران افزود مسئولان این شهر تدابیر لازم را برای مقابله و مهار ویروس کرونا تشدید خواهند کرد.
جاستین ترودو، نخست وزیر کانادا، گفت کشورش برای کاهش محدودیتهای مسافرتی در مرز با آمریکا و موافقت با انجام مسافرتهای غیر ضروری عجلهای ندارد.
کانادا و آمریکا ماه مارس توافق کردند مرز را موقتا به روی انجام مسافرتهای غیر ضروری یعنی سفرهای تفریحی ببندند. در عین حال، دو کشور موافقت کردند مرز را برای انجام سفرهای تجاری و سفرهای کاری بازنگهدارند.
وزارت بهداشت مکزیک روز سهشنبه از یک هزار و ۹۹۷ مورد جدید آلودگی به ویروس کرونا در این کشور خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد آلودگی به ویروس کرونا در مکزیک به ۳۸ هزار و ۳۲۴ مورد رسید.
این وزارتخانه همچنین روز سهشنبه از ۳۵۳ مورد جدید مرگ بر اثر ویروس کرونا در مکزیک خبر داد. به این ترتیب، شمار موارد مرگ بر اثر ویروس کرونا در مکزیک به سه هزار و ۹۲۶ مورد رسید.
موسسه رابرت کخ اعلام کرد شمار موارد تایید شده آلودگی به ویروس کرونا در آلمان با ۷۹۸ مورد افزایش به ۱۷۱ هزار و ۳۰۶ مورد رسید.
این موسسه همچنین اعلام کرد شمار جانباختگان بر اثر ویروس کرونا در آلمان با ۱۰۱ نفر افزایش به هفت هزار و ۶۳۴ نفر رسید.
وزارت بهداشت سودان سهشنبه شب اعلام کرد در ۲۴ ساعت گذشته ۱۳۷ مورد جدید ابتلا به کرونا در کشور شناسایی شد و تعداد کل مبتلایان به کرونا در کشور به ۱۶۶۱ مورد رسید.
این وزارتخانه همچنین با ثبت شش مورد جدید مرگ ناشی از کووید ۱۹، آمارهای قربانیان را ۸۰ تن اعلام کرد. ۱۷۳ تن از مبتلایان به کووید ۱۹ هم تاکنون بهبود یافته اند.
بر اساس اعلام سازمان جهانی بهداشت، آمریکا با ثبت یک میلیون و ۴۰۸ هزار و ۶۳۶ نفر مبتلابه بیماری کووید-۱۹ همچنان کانون اصلی شیوع کرونا در جهان است.
همچنین قربانیان کرونا در آمریکا به ۸۳ هزار و ۴۲۵ نفر رسید. آمار بهبودیافتگان هم ۲۹۶ هزار و ۷۴۶ نفر اعلام شد.
سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد تاکنون ۴ میلیون و ۳۴۲ هزار و ۳۳۵ نفر در سراسر جهان به بیماری کرونا مبتلا شدهاند.
بر اساس اعلام پایگاه اینترنتی سازمان بهداشت جهانی، ۲۹۲ هزار و ۸۹۱ نفر نیز جان خود را از دست داده و یک میلیون و ۶۰۲ هزار و ۴۴۱ نفر نیز از بند این بیماری نجات یافتهاند.
انتهای پیام/
کولرها زودتر از مناطق سردسیر و معتدل روشن میشوند .
و مردم برای در امان ماندن از دست گرما ، در اتاق ها و ساختمانهای
دربسته در زیر باد کولرها جمع میشوند .
مدت زمان معلق ماندن ویروس کرونا در هوا ، حداقل 3 ساعت است ،
و درطی این 3 ساعت ، این ویروس براحتی توسط باد کولر ها در هوا منتقل و منتشر میشود .
بزودی و با فرا رسیدن فصل تابستان و شروع گرما ،
کولرها در سایر مناطق هم روشن خواهند شد ،
و مشابه همین اتفاق که حالا در خوزستان رخ میدهد ، ممکن است در سایر مناطق هم رخ دهد .
برای مقابله با انتشار ویروس کرونا تا زمان روشن شدن عمده کولرها ،
باید ابتدا حجم کلی ویروس در اجتماع به حدی کم شده باشد که بر اثر روشن شدن کولر ها ، انتشار این ویروس ناچیز باشد .
و راه کاستن از حجم ویروس در اجتماع ،
افزایش محدودیت ها و رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی است .
همچنی در هنگام روشن بودن کولرها در ساختمان ها و اتاقهای دربسته ،
رعایت نکات زیر اکیدا الزامی است :
1 - از ازدحام جمعیت در ساختمانها و اتاق هایی که کولر در آنها روشن است اکیدا خودداری شود .
2 - حتی الامکان دریچه هوای ورودی کولرها بطرف بیرون از ساختمان باز باشد ،
و حداقل یک پنجره در اتاق باز باشد
3 - فیلتر ها و مجرای باد و سایر قسمتهای مربوطه کولرها
باید بطور مداوم شستشو و ضد عفونی شوند .
4 - در هنگام شب ، کولرها خاموش باشند .