به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، شب قَدر یا لَیلَةُ القَدر، شب نزول قرآن و مقدّر شدن امور یکساله انسانها است قرآن در سورههای قدر و دخان از این شب سخن گفته است.
در قرآن، ارزش شب قدر بیش از هزار ماه بیان شده است.
هر ساله در ماه میهمانی خدا مساجد و حسینیهها و امام زادگان مملو از حضور مردم برای اقامه نمازجماعت و ضیافت افطار بود، ولی امسال به دلیل ویروس کرونا این فرصت خاص برای ادای واجبات در مساجد راهی خانهها شد.
نوزدهم ماه مبارک رمضان فرصت مناسبی برای خانه تکانی قلب غفلت زده است برای حضور در مراسم احیا از این مسجد به آن مسجد رفتم دیگر حال و هوای سالهای قبل نبود و مراسم لیله القدر حس و حال دیگری داشت.
وارد یکی از مساجد شدم، همه با ماسک و دستکش آمده و با جانماز و مهر و وسایل شخصی با رعایت فاصله گذاری اجتماعی در حال عبادت بودند.
نوزدهم رمضان آغاز شب هاى قدر است و شب قدر آن شبى است که در طول سال، شبى به خوبی و فضلیت آن یافت نمى شود. عمل در این شب از عمل در طول هزار ماه بهتر است و تقدیر امور سال در این شب صورت میگیرد و فرشتگان و روح که اعظم فرشتگان الهى است، در این شب به اذن پروردگار به زمین فرود میآیند و به محضر امام زمان (عج) مى رسند و آنچه را که براى هر فرد مقدّر شده بر آن حضرت عرضه میدارند.
دیشب در فرصت دو ساعته احیا در مساجد، بنا به فرهنگ هر محله مراسم احیا و شب زنده داری برپا بود.
دوستداران خاندان عصمت و طهارت (ع) در این مراسم با قرائت دعا و راز و نیاز و قرآن بر سر گذاشتن از درگاه ایزد منان طلب عفو و بخشش کردند.
انتهای پیام/ غ