به گزارش خبرنگار گروه ورزشی باشگاه خبرنگاران جوان، خداحافظی ناگهانی و البته مجازی علی میری ملیپوش وزنهبرداری کشورمان از دنیای حرفهای، حواشی زیادی در بین اهالی این رشته طی روزهای گذشته، ایجاد کرد و میری، اختلاف با هیئت وزنهبرداری استان آذربایجان غربی را دلیل اصلی اش مبنی بر خداحافظی از دنیای قهرمانی عنوان کرد.
بابک مرادزاده، مربی سابق علی میری که پیش از رقابتهای گزینشی المپیک در کشور قطر، با این ملیپوش کار میکرده است، مطالب جدیدی از ابعاد این ماجرا را بازگو میکند.
مرادزاده، در خصوص کمکهای هیئت استان آذربایجان غربی به علی میری اظهار داشت: من همیشه در جریان کمکهایی که از سوی هیئت وزنه برداری آذربایجان غربی به علی میری میشد، بودم. مسائلی که این روزها به عنوان موضوع حامی مالی گفته میشود، به حال و هوای مدیریت فدراسیون وزنهبرداری بازمیگردد. اضافه شدن حامی مالی به یک استان باید متوجه هیئت وزنهبرداری باشد نه فقط برای حمایت از یک ورزشکار! بابت این موضوع از گذشته با علی میری به مشکل خورده بودیم.
بیشتر بخوانید: پشت پرده خداحافظی ناگهانی عضو تیم ملی وزنه برداری از دنیای حرفهای
مرادزاده ادامه داد: پس از پایان رقابتهای جهانی وزنه برداری در سال ۲۰۱۹، علی میری سفری به ترکیه داشته است. این موضوع را میتوان از سوی کنسولگری ایران در کشور ترکیه و سایر نهادهای نظارتی و امنیتی بررسی کرد. او در این سفر با رئیس و دبیر فدراسیون وزنه برداری ترکیه ملاقات داشته و به او اعلام شده است در صورتی که رقابتهای المپیک توکیو یک سال به تعویق بیفتد، میتوانیم از تو در رقابتها توکیو استفاده کنیم. بنده از جزئیات این ملاقات هم باخبر هستم و میدانم که به میری اطلاع دادند اگر بتواند برای ترکها در رقابتهای اروپایی یک مدال بیاورد، میتواند در المپیک هم برای این کشور وزنه بزند. حتی به او گفتهاند که اگر بخواهد در ایران به ورزش ادامه دهد، آیندهای نخواهد داشت.
رئیس سابق هیئت وزنه برداری استان آذربایجان غربی ادامه داد: در طی این ماه ها، بی احترامیهای زیادی از سوی میری به من و هیئت وزنهبرداری استان آذربایجان غربی شده است. حالا میبینم که او در برخی رسانهها مصاحبه میکند و اعلام میکند که من او را تهدید کرده ام. اما باید بگویم که علی میری مثل بچه خودم است. سالها تلاش کردم تا میری بتواند به رکوردهای دنیا نزدیک شود. علی میری ۲۶ روز قبل از مسابقات سال ۲۰۱۷ از رکورد مورد نظر خیلی عقب بود، اما تمریناتی که ما برایش در نظر گرفتیم، منجر به اتفافات خوبی شد. اسم او در لیست اعزامی تیم ملی به این مسابقات قرار نداشت، اما من سر این موضوع دعوا کردم و پای او ایستادم.
او افزود: توانستم با فدراسیون وزنهبرداری هماهنگیهای لازم را انجام دهم و او را به لیست تیم اعزامی، اضافه کنم. اما مگر میشود علی میری را بدون مکملها و تمرینهای مورد نیاز که اتفاقا ما آنها را انجام دادیم، به کرودهای مورد نیاز رساند؟ صبح و شب برای او برنامه ریزی میکردیم و حالا به خاطر موضوع اسپانسر، این چنین صحبتهایی باید مطرح شود؟
مراد زاده افزود: پیش از رقابتهای گزینشی المپیک در قطر من با علی میری ارتباط داشتم و در تمامی مراحل پیشرفت، او را همراهی کردم. من بابت علی میری کم مانده بود با علی مرادی درگیری فیزیکی پیدا کنم. به علی مرادی گفته بودم چرا بدون عمل جراحی او از تهران به ارومیه فرستاده است. بارها به علی مرادی گفتم که ما میری را سالم و سلامت به تو تحویل میدهیم و با آسیبدیدگی به استان باز میگردانید.
بیشتر بخوانید: مولایی: علاوه بر دلسردی، حس تنفر هم به وزنه برداری پیدا کرده ام/ مرادی به کدام یک از وعدههایش عمل کرد؟
مربی سابق علی میری درخصوص ارتباط فدراسیون وزنه برداری با این ملیپوش طی روزهای اخیر گفت: متاسفانه فدراسیون وزنهبرداری، تبدیل به مکانی موروثی شده است. مگر فدراسیون، ارث پدری علی مرادی است؟ فدراسیون، باید برای همه اهالی این رشته باشد. اما سوال من این است که سرمایههای رشته وزنه برداری کجا هستند؟ رضازاده، باقری، توکلی، سلیمی و دیگر قهرمانان این رشته کجا هستند؟ آقایان در فدراسیون به جز تخریب و بریدن دست مخالفان چه کارهای دیگری کرده اند؟ مرادی برای هیئتهای استانی چه کاری کرده است؟ با توجه به شیوه مدیریتی علی مرادی، حالا هر کسی توانایی مدیریت در این فدراسیون را دارد! مگر جزو اهداف فدراسیون، پیشرفت این رشته در شهرستانهای کوچک نیست؟ مگر نباید از فدراسیون جهانی اسپانسر و امکانات بگیرند؟ اما بعد از رقابتهای جهانی، عملاً یک وزنه بردار به حال خودش رها میشود.
مراد زاده گفت: حالا انتظار دارند که استانها با ورزشکار تعامل داشته باشند. اما این فدراسیون است که باید امکانات معیشتی را در اختیار ورزشکار قرار دهد. اما میبینیم که هرکسی انتقاد میکند، از صحنه حذف میشود؟ دلیلش هم کاملاً مشخص است. چرا که سیاست امروز فدراسیون، حفظ منافع شخصی بهجای منافع ملی است. آقایان باید بدانند که این کار خیانت به وزنه برداری ایران است.
بیشتر بخوانید: رئیس هیئت وزنه برداری آذربایجان غربی: مگر کار من پرسیدن حال دیگران است؟ / میری جواب تلفن ما را هم نمیدهد
مراد زاده گفت: باید جلساتی برگزار شود تا علی میری بتواند به همان حالت قبلی باز گردد و برای ایران وزنه بزند. در جامعه فعلی، اجازه برخی امور را به ما نمیدهند. در این سالها دیدید که کیانوش رستمی چه کارهایی کرد و الگوهای رفتاری ما در رشته وزنهبرداری چه تغییراتی داشته است؟ من ۱۰ سال بالای سر علی میره بوده ام، اما آیا تا به حال حرف از حق الزحمه خودم زدم؟ اگر هم کسی میگوید بابت علی میری پولی دریافت کرده ام، سند رو کند.
وی ادامه داد: اما من برای حق ورزشکارم، ایستادم و از حق ورزشکارم دفاع کردم. حالا هم منتظر جواب علی میری هستم تا ببینم چه پاسخی خواهد داشت. این سالها در هیچ مراسم تجلیلی شرکت نکردم و هر جا اسم علی میلی گفته شد، اعلام کردم اسمی از من نیاورند. اما متاسفانه میبینیم که حالا با منتقدان چگونه رفتار میشود.
بیشتر بخوانید: آغاز پروسه مهاجرت وزنه بردار ملی پوش با بهانه جویی
رئیس سابق هیئت وزنه برداری استان آذربایجان غربی در خصوص دیگر ادعاهای علی میری مبنی به ندادن سکه و مسکن مهر به او گفت: در گلشهر ارومیه، مراحل تحویل مسکن مهر به علی میری در حال آماده سازی است و از طرفی شهردار و دیگر مسئولان استانی هم سکهها و پاداشهایی به علی میری داده اند که عکسها و اسناد این موارد به صورت کامل موجود هستند. هنگامی که خودم رئیس هیئت بودم بیشترین پاداشها را برای علی میری در نظر میگرفتم. قراردادی با یکی از بهترین رستورانهای شهر ارومیه امضا کردم، اما حالا بابت یک اسپانسر باید چنین حرفهای مطرح شود؟ من اسم این موضوع را حامی مالی نمیگذارم، این موضوع کاملاً یک سم است. با علی میری ارتباطهای خاصی برقرار شده و مسائل محرمانهای وجود دارد که اگر خدای ناکرده علی میری خودش را جمع نکند، آنها را بازگو میکنم.
انتهای پیام/