به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، آیتالله لطفالله دژکام در دیدار با مدیرعامل جدید شرکت برق منطقهای استان فارس، گفت: حوزه کار برق، یک حوزه تخصصی است و تولید و راهاندازی خطوط جدید برق موجب تسهیل در کارها و افزایش استفاده مردم میشود و یکی از پایههای مهم دستیابی به جهش تولید است.
او با بیان اینکه انتقال نیرو و خطوط برق باید به صورتی شکل بگیرد که مردم بتوانند به راحتی از آن استفاده کنند، گفت: برق را نمیتوان انبار کرد و باید نیرویی که تولید شده مصرف شود بنابراین باید امکان دسترسی به مصرفکنندهها را در جاهای مختلف ایجاد کنیم و اینگونه نباشد که تولیدکنندهای به دلیل عدم دسترسی به شبکه برق، از تولید باز بماند.
امام جمعه شیراز با بیان اینکه یکی از مهمترین زیر ساختها در این صنعت امکان استفاده از نیروی برق مطمئن در تمام نقاط استان است، افزود: باید برای تامین زیرساختها در شهرستانها به ویژه برای استفاده صنعتی و در راستای جهش تولید بررسیهایی صورت گیرد و کمبودها جبران شود.
آیتالله دژکام در ادامه سخنان خود به فضای سیاسی کشور اشاره و بیان کرد: اکنون در فضای سیاسی کشور رقابتهای ناسالمی وجود دارد، همه میدانند عدالت و انصاف این است که کار تخصصی را به دست متخصص آن کار بدهیم، اینکه فردی در ادارهای به کاری که تخصص ندارد مشغول شود درست نیست.
او با اشاره به تبعات عدم واگذاری کار به غیر متخصص گفت: این موضوع علاوه بر اینکه سبب میشود کار مردم بر روی زمین بماند، گناه نیز هست همچنین از آن فضای رقابتی و شایستهسالاری است که دنبال آن هستیم، دور میمانیم.
نماینده، ولی فقیه در استان فارس با بیان اینکه کار اداری امانت مردم است، افزود: اگر این امانت را نگاه نداشتیم هم عاقبت خود و هم دنیای مردم را خراب میکنیم.
آیتالله دژکام تصریح کرد: هنگامی که ۲ شخص توانمند برای یک کار وجود دارند، اختیار با مدیر است نه اینکه آنکه تخصص دارد را کنار بگذاریم و شخصی که ناوارد است، اما نفوذ و سفارش دارد را برسرکار بیاوریم، خوردن چنین پولهایی و دریافت چنین حقوقهایی حرام است چراکه از جیب مردم است.
او بیان کرد: اینکه اطرافیان خود را در ادارات مشغول کار کنیم، کار صحیحی نیست، اما متاسفانه این مشکلات در نظام اداری ما وجود دارد و مختص یک ارگان خاص نیست.
امام جمعه شیراز با اشاره به ماه مبارک رمضان و لزوم توجه به معنویت در این ماه اظهار داشت: ماه مبارک رمضان ماه معنویت است و برای همه ما نیاز است که به صورت مداوم و مستمر به قضایای فرهنگی و اخلاقی رسیدگی کنیم، چراکه فرهنگ و اخلاق فقط گاهی در حد نمایش است در صورتی که اخلاق اسلامی و فرهنگی دینی، اساس کار ما در همه ارگانهاست.
انتهای پیام/