![تفاوت عجیب در پرداخت وامها؛ حمایت از مردم یا شرکتهای خودی؟](https://cdn.yjc.ir/files/fa/news/1403/11/17/20320968_291.jpg)
به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از البرز، حسن مددی، دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان البرز صبح امروز با حضور در ساختمان دادگستری نظرآباد از بخشهای مختلف دادسرای این شهرستان بازدید و ضمن گفت و گو با کارکنان قضایی و اداری در جریان کیفیت خدماتدهی قضایی در دادسرا قرار گرفت.
او در حاشیه بازدید از بخشهای تحقیق و اجرای احکام که با همراهی یوسف رزقی رئیس دادگستری و روح الله احمدی دادستان نظرآباد انجام شد گفت: در دیداری که با همکاران داشتیم بر ضرورت حفظ کرامت متهمان، ممانعت از اعزام زندانی به دادسرا و جایگزینی ویدئو کنفرانس تاکید شد.
دادستان عمومی و انقلاب کرج افزود: دادسرای نظرآباد جزو دادسراهای برتر استان در سال ۹۸ بود و عملکرد قابل قبولی دارد، اما به منظور ارتقا این مجموعه بر بهبود روند ارجاع پروندهها، کیفیت صدور قرارهای تأمین و امور زندانیان ارشادات لازم ارائه شد.
او گفت: بر اساس زمانبندی انجام شده و تکلیف قانونی مندرج در ماده۲۷ قانون آیین دادرسی کیفری دیدارهای سرزده به صورت هفتگی انجام خواهد شد و کلیه دادسراهای استان مورد بازدید قرار خواهند گرفت.
انتهای پیام/د.خ