باید دید اگر تغییر در خانه ملت رخ دهد چه نتایجی خواهد داشت.

به گزارش خبرنگار حوزه احزاب و تشکل‌های گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، عموما تغییر چه در زندگی شخصی انسان و چه در زندگی اجتماعی همیشه با یک احساس گُنگ همراه است؛ زیرا نمی‌توان پیش بینی کرد که در پس این تغییر روزهایی خوشی نهفته یا خیر. حال باید دید اگر این تغییر در خانه ملت باشد چه خواهد شد؟

این روزها مجلس دهم روزهای پایانی خود را گذراند و سرانجام به پایان رسید و بهارستان نشینانی که در ۸ خرداد ۹۵  عازم ساختمان شیشه‌ای مجلس شدند بار سفر خود را بستند تا جای خود را به مسافران تازه بدهند، شاید بد نباشد که ارزیابی هرچند کوتاه نسبت به عملکرد این دوره از مجلس داشته باشیم؛ مجلسی که روزی با اکثریتی اصلاح طلب روی کار آمد و مهم‌ترین دغدغه‌های خود را امید، نشاط و آرامش اعلام کرده بود.

داستان متفاوت مجلس دهم و یازدهم

شاید مهم‌ترین اقدامات مجلس دهم را بتوان تصویب قانون برنامه ششم توسعه در سال ۹۵، سوال از رئیس جمهور، برخورد با سو استفاده هایی که از صندوق بازنشستگی فرهنگیان شده بود دانست.

سیدمحمد حسینی وزیر اسبق فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره عملکرد مجلس دهم گفته است: مجلس دهم هم مثل سایر مجالس اقدامات منفی و مثبت بسیاری داشته است، برای مثال وقتی آمریکا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را تحریم کرد با وجود اینکه برخی از این نمایندگان به سپاه نقد داشتند، اما در یک حرکت نمادین لباس سپاه را پوشیده و انسجام و وحدت خودشان را نشان دادند و در این قضیه همه موضِع واحدی گرفتند که این امر برای کشور بسیار مفید بود.

مجلس یازدهم چه تفاوت‌هایی با مجلس دهم دارد؟

همچنین برخی از طرح هایی که ضد آمریکا مخصوصا در یک سال اخیر در  مجلس تصویب شد هم اقدامات بسیار مثبتی بود؛ اما ضعف اساسی مجلس دهم در موضوع نظارت بود؛ زیرا برخی وزرا وظیفه خود را به خوبی انجام ندادند و مجلس هم نتوانست از اهرم های نظارتی خود مثل تذکر، سوال و تحقیق و تفحص و استیضاح در این زمینه به خوبی استفاده کند و مانع این اشکالات شود؛ برای مثال مجلس بارها وزیر راه و شهرسازی را استیضاح کرد، اما نتیجه ای نداشت و دلیل آن هم این بود که ما در مجلس دهم یک فراکسیون قدرتمند و اکثریت نداشتیم و فراکسیون ها تعدادشان به گونه ای بود که هیچ کدام نمی توانستند تصمیم گیری داشته باشند و این کار مجلس را سخت می‌کرد.

مجلس یازدهم چه تفاوت‌هایی با مجلس دهم دارد؟

حسین کنعانی مقدم دبیرکل حزب سبز هم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در ارزیابی عملکرد مجلس دهم گفت:  برنامه ششم توسعه، پرونده برجام، رسیدگی به لوایح پالرمو، FATF، قانون انتخابات، قانون احزاب و تشکل‌های سیاسی و حذف ۴ صفر از پول ملی را می‌توان از مهم ترین برنامه‌های مجلس دهم دانست و در نهایت اگر بخواهیم عملکرد مجلس دهم را جمع بندی کنیم باید گفت که مجلسی کاملا در اختیار قوه مجریه بود تا بتواند موانع اجرایی را از سر راه دولت بردارد و سعی کرد بیشتر جنبه وکیل دولت داشته باشد تا وکیل ملت.

دبیرکل حزب سبز گفت: البته حوادث تلخی هم در این مجلس اتفاق افتاد که یکی موضوع برجام بود، دیگری کاهش ارزش پول ملی و گرانی‌هایی بود که اتفاق افتاد و تصویب قوانین که عمدتا موجب تورم و گرانی در کشور شد، مثل تایید اقداماتی که دولت در فروش ارز ۴۲۰۰ تومانی انجام داد و فروش سکه، به هر حال مجلس دستگاه نظارتی است و باید روی این مسائل حساسیت بیشتری نشان می داد، ولی متاسفانه اتفاقاتی افتاد که باعث کاهش ارزش پول ملی شد؛ به طوری که ما شاهد این بودیم که ارزش دلار که حدودا ۳ هزار تومان بود الان حدودا به ۱۷ هزار تومان رسیده است.

مجلس یازدهم چه تفاوت‌هایی با مجلس دهم دارد؟

این بخش کوتاهی از داستان چهار ساله مجلس دهم بود، مجلسی که نه می‌توان آن را سفید و نه سیاه مطلق دانست و الان شاید صرفا بتوان به مسیر آینده چشم دوخت و از خود پرسید که مهم‌ترین ویژگی‌ مجلسی که قرار است به زودی جای مجلس دهم را بگیرد چیست؟

پرونده مجلس یازدهم همان مجلسی که دوم اسفندماه توسط مردم انتخاب شد شاید کمی متفاوت تر از مجلس دهم باشد، چرا که متضاد با مجلس دهم اکثریت آن را اعضایی اصولگرا تشکیل می‌دهند و شاید اگر قرار باشد در مقام مقایسه دو مجلس دهم و یازدهم برآییم بتوان گفت که صفر تا صد این دو مجلس کاملا با یکدیگر متفاوت است، مجلسی با اکثریتی اصولگرا طبعا دغدغه‌های متفاوتی خواهند داشت که حال باید دید مهم ترین دغدغه‌های این مجلس از همان بدو ورود و آغاز به کار چیست؟

داستان متفاوت مجلس دهم و یازدهم

از همان نیمه فروردین ماه امسال، ۱۸۲ منتخب یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی با نگارش نامه‌ای محضر رهبر معظم انقلاب آمادگی خود را برای تحقق عملی شعار سال ۹۹ اعلام کردند؛ امضا کنندگان این نامه اطمینان داده‌اند که تمام ظرفیت‌های کارشناسی مرتبط با مجلس را برای رفع عیوب دست و پاگیر در اقتصاد ملی به کار خواهند گرفت و حداکثر تلاش خود را برای استفاده از تمام ظرفیت تقنینی و نظارتی کمیسیون‌های مجلس آینده، مرکز پژوهش‌ها، دیوان محاسبات و بدنه کارشناسی دستگاه‌های اجرایی برای کاهش موانع تولید، کاهش جذابیت فعالیت‌های غیرمولد و هدایت نقدینگی به سمت نیاز‌های بخش تولید کشور به کار خواهند بست. منتخبان مردم در مجلس آینده همچنین متعهد شده‌اند که در همین راستا خط کش اصلاح ساختار بودجه را به دور از ملاحظات سیاسی و منطقه ای، در تصویب لایحه بودجه مدنظر قرار دهد.

مجلس یازدهم چه تفاوت‌هایی با مجلس دهم دارد؟

محسن پیرهادی منتخب مردم در مجلس یازدهم در گفت‌وگو با خبرنگار  گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به اهداف مجلس یازدهم گفته است: اولویت های کاری یک دوره ۴ ساله از مجلس قاعدتا منطبق بر اولویت های کشور است و به نظر می رسد در ۴ سال آینده، همانند چند سالی که گذشت، اقتصاد و معیشت، اولویت اول زندگی مردم باشد؛  بر همین اساس، شعار اصلی مجلس یازدهم «نجات اقتصاد ایران» است. علاوه بر این به نظر می رسد کشور نیاز به بازسازی جایگاهش در عرصه بین الملل، کنش های موثرتر در مجامع و استفاده از ظرفیت های دیپلماسی اقتصادی برای بهبود واقعی وضع زندگی مردم داشته باشد.

حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمود نبویان منتخب مردم تهران در مجلس یازدهم هم در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، در این باره گفته است: در ابتدا باید ریل تفکر غرب‌گرایی در مجلس تغییر کند، زیرا شاهد بودیم که در مجلس قبل  به صراحت می‌گفتند چنانچه با غرب توافق شود تمام مشکلات ما حتی کمبود آب و آلودگی هوای کشور حل خواهد شد، در حالی که هیچ یک از این موارد رخ نداد؛ به تعبیری دیگر آن‌ها معتقد بودند که مشکلات ما صرفا با روی آوردن به همسایه حل خواهد شد و شعار اصلی شان «ما نمی‌توانیم بود»؛ موضوعی که باید تغییر کند، چرا که این تفکر در شان مردم ما نیست.

داستان متفاوت مجلس دهم و یازدهم

حجت‌الاسلام و المسلمین محمدرضا آقامیری مدیر عامل مؤسسه تبیان در گفت‌وگو با خبرنگار گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان، با اشاره به مجلس یازدهم گفت: من به عملکرد مجلس یازدهم که اخیرا با نظر مردم انتخاب شده بسیار خوشبین هستم، زیرا افرادی که در این مجلس حضور دارند، آدم‌هایی هستند که دغدغه استقلال و شکوفایی کشور را دارند و سخنرانی آقای قالیباف هم گویای این بود که در این مجلس قرار است اقدامات ویژه‌ای انجام دهد و من اعتقاد دارم که این مجلس حتما یک اقدام ویژه‌ای را متمایز از سایر مجالس انجام خواهد داد و قطعا مجلسی انقلابی، راهگشا، دغدغه‌مند و جامعه محور خواهد بود و گمانم این است که اولویت‌های مجلس یازدهم در سال ۹۹ حتما موضوع جهش تولید و اقتصاد کشور خواهد بود و رفع نگرانی‌های مردم در موضوع اقتصادی، در بحث فرهنگ و دیپلماسی کشور  را مد نظر خواهد داشت.

مجلس یازدهم چه تفاوت‌هایی با مجلس دهم دارد؟

اما یکی از مسائلی که همواره درباره مجلس دهم مطرح بود همکاری همه جانبه و بی کم و کاست این مجلس با دولت بود که با توجه به تفاوت‌های مجلس دهم با یازدهم باعث این گمانه زنی شده که ممکن است مجلس یازدهم این میزان همکاری را با دولت نداشته باشد موضوعی که مهدی چمران رئیس اسبق شورا شهر تهران درباره آن گفته است: مجلس با دولت به‌شکل قانونی رفتار می‌کند. ضمن اینکه تعامل سازنده و تعاملی که در جهت منافع کشور و مردم را حتما در دستور کار و عمل خود قرار می‌دهد. مجلس وظیفه نظارتی خود را باید در چارچوب قانون و بدون توقف انجام دهد.

البته این اظهارات در حالی است که نمایندگان یازدهمین دوره بهارستان هنوز بر کرسی‌های مجلس تکیه نزده و با چالش‌ها روبه رو نشده اند، کما اینکه امروز کشور با مشکلات بسیاری در حوزه اقتصاد و همچنین مواجه با ویروسی به نام کرونا درگیر است که شاید مانعی برای اوج گیری در مجلس یازدهم باشد.

در پایان باید گفت چه مجلس اصلاح طلب دهم و چه مجلس اصولگرای یازدهم قطعا نباید اولویتی به جز خدمتگزاری به مردم داشته باشند، چرا که همانطور که از نام بهارستان برمی آید صندلی های سبز مجلس قبل از هر چیز خانه ملت هستند نه چیزی جدای از آن.

انتهای پیام/

فاطمه تورانلو

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶۷
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
علیرضا نیکرو
۲۳:۱۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
فاطمه تورانلو
مجلس دهم اکثریتش اصولگرا بودند
مجلس یازدهم که کلا اصولگرا هستند
مردم وجدان های بیداری هستند که بیطرفند
و واقعیت ها را می فهمند و به همه میگن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
اینم همونه چیزی بیش ازشعار فکرنکنم باشد تورم مشکلات مردم بااین تعویزشدنها حل نمیشه فکراساسی وسلام
Iran (Islamic Republic of)
ناشناي
۲۰:۲۵ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
١=١٠-١١ فعلا همين
United States of America
ناشناس
۱۹:۴۸ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
محموداحمدی نجات رییس مجلس باشه خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۴۹ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
تفاوت باید در عمل خودشو نشون بده و ملموس باشه وگرنه در شعار دادن که همه عالی ان
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
رییس مجلس کسی باید باشه،،سابقه چند دوره نمایندگی او پرونده داشته باشه
قانون سلسله مراتب اداری
United States of America
ناشناس
۱۹:۴۵ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
محموداحمدی نجات رییس مجلس باشه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۵:۰۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
رییس مجلس کسی باید باشه،،سابقه چند دوره نمایندگی او پرونده داشته باشه
قانون سلسله مراتب اداری
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۳۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
این دو مجلس اصلا قابل قیاس نیست.مجلس دهم مجلسی بودکه رییسش لاریجانی بود امثال علی مطهری و محمود صادقی در آن بودند، قیمت نمایندگانش در حد یک شام دولت بود سلفی حقارت می گرفتة، به موکلانش خیانت می کرد، ننگنامه برجام را 20 دقیقه تصویب کرد، بهfatf رای مثبت داد
Germany
محمد315
۱۴:۲۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
مجلس دهم خیلی زحمت کشید البته نه برای مردم برا خودش وکیل الودوله
اینا وکلای آمریکا و اسرائیل بودن نه ایران
United States of America
ناشناس
۱۹:۴۷ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
محموداحمدی نجات رییس مجلس باشه
Iran (Islamic Republic of)
اوان
۱۴:۱۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
با سلام
همه قبل از انتخابات وعده های بسیار خووبی داده اند و افراد بسیار خووبی در دوره جدید وارد مجلس شده اند
فقط باید دید موقعی که نمایندگام محترم برصندلی نرم بهارستان نشستند ایا باز به فکر مردم عزیز و دوست داشتنی کشورمان هستند یا همه وعده های خود را فراموش می کنند
به مانند سریال مختار که از ترس فریب توسط شیطان بر روی کرسی خلافت ننشست و ....
United States of America
ناشناس
۱۹:۴۸ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
محموداحمدی نجات رییس مجلس باشه خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۴۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
قُلْ أَمَرَ رَبِّي بِالْقِسْطِ وَ أَقِيمُوا وُجُوهَكُمْ عِنْدَ كُلِّ مَسْجِدٍ وَ ادْعُوهُ مُخْلِصِينَ لَهُ الدِّينَ كَمٰا بَدَأَكُمْ تَعُودُونَ*
فَرِيقًا هَدَىٰ وَفَرِيقًا حَقَّ عَلَيْهِمُ الضَّلَالَةُ ۗ إِنَّهُمُ اتَّخَذُوا الشَّيَاطِينَ أَوْلِيَاءَ مِنْ دُونِ اللَّهِ وَيَحْسَبُونَ أَنَّهُمْ مُهْتَدُونَ*
آیه 29/30 سوره اعراف

مراجع عظام تقلید که خوب از خجالت رئیس مجلس ۱۲ ساله در آمدند!!!….
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۲۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
آقایون مجلسی شمارو بخدا اولین کاری که میخایین انجام بدین درزمینه مسکن و اشتغال جوونامون باشه.خدا شاهده کمرمون زیربار اجاره خونه های سنگین و حقوقایی که کفاف زندگیمون رو نمیده خم شده
چرا کسی نمیتونه جلوی گرونی خونه هارو بگیره پس ماکی قراره صاحبخونه بشیم
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۳:۱۶ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
مجلس یازدهم انقلابی بوده و برای حفظ آرمان های انقلاب و نظام و افزایش قدرت نیروهای نظامی تمام تلاشش را خواهد کرد
Iran (Islamic Republic of)
منتقد دولت و مجلس
۱۲:۳۵ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
مجلس دهم باعث شد که من در حوزه مسکن حسابی شرمنده زن و بچه ام و خانواده ام بشوم و از این بابت خیلی از دستش ناراحتم چون واقعا از بی نظارتی دولت و رها شدن قیمت مسکن کاملا چشم پوشی کرد! نمیدانم چه منفعتی بود که مسکن در اولویت قرار نگرفت و ملت بسیار تحت فشار قرار گرفتند و نمیدانم چرا همه این قیمتهای نجومی را قبول کرده اند در حالیکه عمده مردم یک عمر هم کار کنند نمیتوانند یک خانه بخرند! این بود عملکرد دولت و مجلس؟! این بود انتظار ما از مسئولین؟! این بود نتیجه اینهمه چزوندن رقبا در مناظرات؟! برای رسیدن به چه؟ به این عملکرد؟!
Iran (Islamic Republic of)
امید
۱۲:۳۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
مطمئن باشید از لحاظ کارایی هیچ فرقی با مجلس دهم نخواهد داشت.
Iran (Islamic Republic of)
حمید
۱۲:۳۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
اگه قراره لابی خودرو کنن بدرد نمیخورن اگه قراره از وزارت نفت حقوق بگیرن بدرد نمیخورن اگه قراره خاندان و طایفه خودشون رو مدیر کنن بدرد نمیخورن اگه قراره رانت خواری کنن بدرد نمیخورن واگه قراره این کارها رو نکنند پس نمایندگی مجلس به چه درد میخوره؟
Iran (Islamic Republic of)
علی اکبر
۱۲:۲۷ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
نماینده مجلس دهم شهر ما که یک انسان مومن وزحمت کش بود وخدایی خیلی زحمت کشید کلی متاسفانه مردم قدرشون ندونستند ویک فرد دزد چاپلوس شیطانی رابه جای ایشان به مجلس فرستادند
Iran (Islamic Republic of)
سعید
۱۲:۱۵ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
هیچ فرقی نداره..اونا کیسه ها را تکمیل کردن و رفتن..نوبت به گروه جدید گشنه ها با کیسه های خالی رسید
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۱۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
کاش این نماینده ها بفکر ما بازنشسته های تامین اجتماعی و همه ی اقشار کم درآمد باشن
United States of America
ناشناس
۱۹:۴۹ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
محموداحمدی نجات رییس مجلس باشه خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
مجلس دیگر خانه ملت نیست محل چپاول و رانتخواری و ضد وبندهای حزبی هست نه تنها مشکلات مردم را تا کنون حل نکردند بلکه مشکلاتی را هم بر مردم تحمیل میکنند نظام فاسد
France
ناشناس
۱۱:۲۷ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
تیری در تاریکی میزنی؟
-
ناشناس
۱۱:۲۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
مجلس دهم فقط به منفعت وبه نفع سرمایه داران بود یه کار مثبت از عملکرد چهار ساله مجلس دهم را که برای منفعت تموم مردم ایران باشد دریک ورقه A4 بنویسندوبرای مردم توضیح دهند
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۲۶ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
یک برگ a5 هم باشه قبوله.حتی یک جمله هم قبوله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۴۶ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
تفاوتشون اینه که بعدا چهل سال راه پیامبری وشهداوبه دستورات قرآن و صادق ومردعمل باشند نه مثل دهه های قبل نامردی کنند
United States of America
ناشناس
۱۹:۴۹ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
محموداحمدی نجات رییس مجلس باشه خوبه
Iran (Islamic Republic of)
محمدرصا
۱۰:۳۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
آدم حالش از نماینده های خاعن که بعضا جانباز جبهه رفته آزاده
حتی مثل مطهری فرزند شهید بهم می خوره
مگه مال دنیا و مقام و قدرت ....چه ارزشی داره پا روی همه چیز میزارن
واقعا شرم داره به خدا
خدا ازشون نگذره
United States of America
ناشناس
۱۹:۵۰ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
خاعن ?
United States of America
ناشناس
۱۹:۵۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
خاعن محمدرصا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
تفاوتش زیاده مجلس قبلی مجلس اصلاح طلبا بود که فقط مثل دولت وابسته به غرب بودن و جز ضرر به ملت کار دیگه ای نکردن به جای اینکه نماینده ملت باشن نماینده دولت بودن و همیشه هر کاری کردن باعث آسیب بیشتر به ملت شدن.
اما مجلس جدید مجلس اصولگراهاست و مجلسی کارآمد خواهد بود که انشاالله گره از مشکلات ملت باز خواهد کرد و انشاالله عملکردی عالی خواهد داشت در جهت حل مشکلات مردم.
Iran (Islamic Republic of)
جمال
۱۱:۱۰ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
مجلس جدید مجلس انقلابی هست و ربطی به اصولگرا واصلاح طلب نداره چون ما از هردو قشر چیزی ندیدیم یکی میگه بریم به آمریکا مذاکره کنیم که تو این هفت سال گذشته دیدید چی شد اصولگرا ها هم میگن مذاکره با خطو مشی ما باید انجام بشه که هیچ کشوری نمیاد با خط و مشی یک کشور جهان سومی مذاکره کنه نتیجه اینکه هردو جناح برای ایدئولوژی خودشون راهکار برون رفت وکاهش فشار بر مردم ندارند پس ما امیدمون اول خدا بعد به انقلابی های عزیز حاضر در این مجلسه
United States of America
ناشناس
۱۹:۵۱ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
محموداحمدی نجات رییس مجلس باشه خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۹ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
تا عمل نبینم دل خوش نمی کنم اگرچه امیدوارم
United States of America
ناشناس
۱۹:۵۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
محموداحمدی نژاد رییس مجلس باشه خوبه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۵۰ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
هیچ اتفاقی نمی‌افتد
Iran (Islamic Republic of)
محمد علی شاه
۰۹:۳۵ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
یکی مثل قبل
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۳۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
نظر محمدعلی شاه به درد خودش میخوره.
United States of America
ناشناس
۱۹:۵۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
محموداحمدی نژاد رییس مجلس باشه خوبه محمد علی شاه
Iran (Islamic Republic of)
Abc
۰۹:۲۹ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
هیچ فرقی نداره.
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۰۹:۲۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
تنها فرقش اینه که قبلی دهم بود // این یکی یازدهمه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
شرایط رو فراهم بکنید سپاه وارد خودرو سازی بشه، نمیدونم این مونتاژ کاری این دو کلاهبردار ایران خودرو و سایپا کی به پایان میرسه!!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۲۰ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
در آخرين نشست مجلس دهم جاى خانم موگرينى خالى بود و هيچكس نتونست سلفى بگيره .
Iran (Islamic Republic of)
ذوالفقار
۰۹:۲۰ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
خدایا صد هزار مرتبه شکرت. از شر نماینده های رانتخور سلفی بگیر مجلس دهم خلاص شدیم
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۰۹:۱۸ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
همه مسعولیم و همگی باید رای بدیم // قبول دارید ؟؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۸ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
تو چند سال اخیر تو بخش های رشد داشتیم که رئیسش با رای مستقیم مردم انتخاب نشده بود ،. باید رای بدیم ولی نه به قیافه باید تحقیق کرد
Iran (Islamic Republic of)
مونا
۱۲:۴۷ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
مسئول نه مسعول،
املاء فارسی یادمان نرود،
Iran (Islamic Republic of)
احمد
۰۹:۱۸ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
خدا را شکر که این لکه ننگ تمام شد خدا کند مجلس یازده عملکرد درستی داشته باشد حد اقل رییس به درد بخوری انتخاب شود
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۰۹:۱۷ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
فقط دلم بحال خودم میسوزه
Iran (Islamic Republic of)
نیما
۰۹:۱۷ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
آقا لطفا استیضاح دولت رو بزاری تو اولویت .باتشکر
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۰۹:۱۵ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
انشاالله که خیره
Iran (Islamic Republic of)
منصور
۰۹:۱۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
هر وقت نوبت ورود وکلای جدید به مجلس میشه همین سوال تکراری را میکنن // که نماینده های جدید چکار میخوان بکنن
Iran (Islamic Republic of)
امیر
۰۹:۱۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
الان برجام و پالرمو جزو عملکردهای مثبت مجلس محسوب میشند؟؟
وای به حال بداش
دادا سلفی با موگرینی هم مینوشتی دیگه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
عالی گفتی
موگرینی رو تو عمرش انقدر تحویل نگرفته بودن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۲۹ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
حالا خوبه موگرینی اومد و ایوانکا نیومد.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۹ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
قالیباف هم در نیروی انتظامی و هم در تهران تحولات خوبی ایجاد کرد . انشالله که در این مجلس هم رئیس میشه و مشکلات بسیاری رو حل میکنه . من خوش بین هستم به این مجلس
United States of America
ناشناس
۱۹:۵۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
محموداحمدی نژاد رییس مجلس باشه خوبه انشالله
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۷ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
حداقلش اینه که مثل مجلس دهم کت بسته در برابر دولت نباشه .انشالله که دولت استیضاح شه در این مجلس
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۶ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
همین که لاریجانی رئیسش نیست یعنی تفاوت از زمین تا اسمونه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۶:۰۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
اتفقا لاریجانی مطیع و ولایت مدار بود وحرف گوش کن بالا
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
انشالله که این مجلس انقلابی گره از مشکلات کشور باز کنه
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۰۲ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
انشالله تفاوت زیاد داشته باشه
France
....
۰۸:۳۳ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
اتفاق خاصی نخواهد افتاد .
Iran (Islamic Republic of)
داغ دیده
۰۸:۱۰ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
مجلس یازدهم عملگراست
United States of America
ناشناس
۱۹:۵۴ ۰۳ خرداد ۱۳۹۹
محموداحمدی نژاد رییس مجلس باشه خوبه داغ دیده
آخرین اخبار