به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛ هادی عبدالله زاد، یک متخصص تغذیه و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص علت اشتهای زیاد برخی افراد و پرخوری آنها گفت: سیستم مغزی تمام افراد سالم بگونهای است که اگر بعد از صرف غذا، در حد معمول و نه در حدی که جایی برای صرف خوراکی دیگری نباشد غذای خوشمزه دیگری به آنها بدهند، باز هم میل به خوردن آن دارند.
او گفت: بطور مثال اگر فردی وعده نهار را صرف کرده و علاقه شدیدی به نوعی غذا یا تنقلات دارد، اگر این خوراکیها را بعد از نهار به او بدهند، بطور طبیعی میل به خوردن آن دارد.
این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه افزود: بنابراین به نوعی همه افراد سالم شکمو هستند، اما آنچه موجب شده تنها برخی افراد به این صفت شناخته شوند، بحث عادتهای غذایی است.
عبدالله زاد افزود: برخی افراد به علت اینکه اینکه خوراکی خوشمزهای بعد از غذا مقابل آنها قرار نگرفته، یا به فکر سلامتی خود هستند و یا رژیم غذایی دارند، عادت کردهاند که بعد از صرف هر وعده چیز دیگری نخورند و به نوعی این عادت غذایی باعث شده آنها جلوی پرخوری خود را بگیرند، اما در مقابل افراد شکمو خود را به این وضع عادت نداده و هر خوراکی که مقابل خود دیده اند مصرف کرده اند و همین امر به مرور زمان موجب تشدید شکمو بودن آنها شده و آنها به این صفت شناخته میشوند.
این متخصص تغذیه گفت: افراد خود موجب ایجاد این شرایط شده و عادت به پرخوری و شکمو بودن را در خود نهادینه کرده اند.
او افزود: این افراد فکر و تمرکزشان را صرف خوردن کردهاند و مدام پی خوراکیهای خوشمزه هستند و همین امر موجب شده به این وضعیت عادت کنند و در صورت اصلاح عادتهای غذایی این افراد میتوانند این ویژگی ناخوشایند را از خود دور کنند.
انتهای پیام/د