به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه؛نوربخش حاتمی رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه به ظرفیت بالای بخش کشاورزی در توسعه اقتصادی استان اشاره کرد و گفت : بخش کشاورزی استان با داشتن پتانسیل و ظرفیتها بالا، توان تامین معیشت، اشتغال و رفع مشکلات اقتصادی استان را دارد و با برنامه تدوین شده سه ساله، اجرا میشود.
او گفت : برنامه سه ساله توسعه بخش کشاورزی استان از سال گذشته شروع شده و قطعا شاهد شکوفایی هر چه بیشتر و استفاده هر چه بهتر از پتانسیلها و ظرفیتها این بخش خواهیم بود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، تحریمهای ظالمانه استکبار را فرصتی برای بخش کشاورزی دانست و گفت: تحریمها تولید و صادرات محصولات کشاورزی را اقتصادی کرده و سرمایهگذاری در این بخش را بهشدت توجیحپذیر کرده است.
او ادامه داد: در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام جهش تولید نامگذاری شده همه به این باور رسیدهاند که میتوانند روی پای خود بایستند و با رونق تولید در بخشهای مختلف به ویژه بخش کشاورزی، کشور را از تمامی مشکلات نجات دهند.
حاتمی محور استقلال و خودکفایی را در بخش کشاورزی معنا کرد و افزود: در استان ۳۱ پروژه در راستای تحقق جهش تولید در بخش کشاورزی تعریف شده است.
او افزود: امسال در بخش توسعه زیرساختها، ایجاد اشتغال و بخش سرمایهگذاری شاهد تحولات بینظیری خواهیم بود.
این مسؤول در خصوص کمبود نهادههای دامی برای مرغداران، گفت: خوراک مورد نیاز دامداریها و مرغداریهای کشور از ۲ مبادی، یکی بخش دولتی از طریق شرکت پشتیبانی امور دام و مبدا دیگر از طریق واردکنندگان بخش خصوصی که از بنادر شمال و جنوب بارگیری میشود، تامین میشود.
او ادامه داد: نهادههای دامی پس از ورود به کشور با انجام تشریفات قانونی و تخصیص کالا از طریق سامانهای به نام سامانه جامعه «بازارگاه» در اختیار بهرهبرداران قرار میگیرد که متاسفانه به دلیل مشکلات تحریم و همچنین مشکلات حاصل شده از شیوع ویروس کرونا؛ اخلالی در روند تامین نهادههای دامی ایجاده شده است.
حاتمی افزود: بسیاری از واردکنندگان توان تامین ارز مورد نیاز برای تخصیص کالا را ندارند اگر هم تخصیص کردند به آن میزانی که تعهد کردهاند موفق نشدهاند کالا را ترخیص کنند.
او ادامه داد: از طرفی هم پشتیبانی امور دام نیز ظرفیتهای محدودی دارد به گونهای که با تمام تلاشهای صورت گرفته طی ۶ ماهه اخیر توانستهایم ۴۰ درصد از خوراک دامداران و مرغداران استان را تامین کنیم.
حاتمی با اشاره به فعالیت ۲۷ کارخانه تولید خوراک طیور و ۵۰۰ واحد مرغداری در استان، گفت: نهادههای دامی تولیدی در این واحدها زیر نظر جهاد کشاورزی و دامپزشکی با قیمت یارانهای ارائه میشود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: مرغداران بخش عمدهای از نیاز خود را از این واحدها تامین کنند و به تولیدات آنها اعتماد داشته باشند .
انتهای پیام/د