به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ایرج حریرچی معاون کل وزارت بهداشت در اخبار ۲۱ شبکه یک اظهار کرد: تامین سلامتی و معیشت مردم دو هدف اصلی دولت ها و وزارت بهداشت برای مقابله با بیماری کرونا است و عدم رعایت دستورالعمل ها و پروتکل های بهداشتی توسط برخی از مشاغل و رعایت نشدن فاصله گذاری اجتماعی خطرناک است و سلامت جامعه را به خطر می اندازد.
او افزود: هرگونه عادی سازی در خصوص بیماری کرونا عوارض غیر جبران ناپذیری وارد می کند و اگر مردم و دولت باید با یکدیگر همدلی و همکاری کنند، می توانیم شرایط را مدیریت کنیم، هر چند که این دوره طولانی شده است.
حریرچی افزود: بازگشایی مشاغل از طرف وزارت بهداشت ابلاغ می شود و مردم باید از حضور در سطح شهر بپرهیزند و فقط برای انجام کارهای ضروری در اجتماعات تردد کنند.
او گفت: متاسفانه برخی از مردم بدون قصد خرید در بازارها پرسه زنی می کنند که این موضوع خطر موج جدیدی بیماری را به دنبال خواهد داشت.
حریرچی افزود: نوساناتی در ابتلا به بیماری داشتیم اما این تغییرات اندک ملاک عمل برای بیماری کرونا نیست، اثر هر اقدام اجتماعی در بخش سرپایی ۵ روز، در بخش بستری ۱۵ روز و مرگ و میر بعد از یک ماه مشخص می شود.
او ادامه داد: بیماریابی و غربالگری کرونا در کشور ما موفق بوده است و افراد بی علامت و کم علامت شناسایی شدند اما روند نزولی ابتلا در طی روزهای اخیر کند شده است و در برخی استان ها مثل خوزستان شاهد افزایش آمارهای ابتلا بودیم و این یک هشدار جدی محسوب می شود.
او افزود: اقدامات پیشگیرانه و شناسایی بیماران در انجام تست های زیاد در کشورمان برای بیمار یابی یک موفقیت بزرگ محسوب می شود.
انتهای پیام/
و مردم مجبور به ماسک زدن بکنین بطور قانونی
وقتی ایران ب خودکفایی رسیده برای تولید ماسک چرا قیمت باید 2 هزار تومان بشه اونم برای ماسک یکبار مصرف ؟
چرا تعداد آزمایشات ایران نسبت به کشورای فقیر یکسان هس ؟؟ درحالیکه ایران خودش تولید کننده کیت هس ؟ خون مردم آلمان رنگین تر هس ؟؟ صادر میکنین
تعداد آزمایش المان نسبت به ایران چندین برابر هس با جمعیت مساوی تقریبا جمعیت ایران