مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت:طی سال قبل۱۷۴ هزارتن گوشت مرغ در استان تولید شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، علی مبارکی مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی گفت: پارسال در مجموع در مزارع مرغ گوشتی استان ۹۱.۶ میلیون قطعه جوجه ریزی به ثبت رسیده است.

او با بیان این که از این تعداد جوجه‌ریزی بیش از ۱۷۴ هزار تن گوشت گرم مرغ تولید شده است، افزود: این تعداد جوجه‌ریزی در خراسان رضوی نسبت به سال قبل از آن که ۷۶.۷ میلیون قطعه ثبت شده است، معادل ۱۹.۵ درصد رشد نشان می‌دهد.

مدیر امور طیور، زنبور عسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی، ادامه داد: تامین به موقع نهاده‌های طیور توسط سازمان جهاد کشاورزی و تشکل‌های تعاونی روستایی، جلوگیری از نوسانات بازار گوشت مرغ و خرید حمایتی توسط سازمان جهاد کشاورزی استان از دلایل افزایش جوجه‌ریزی در استان بوده است.

مبارکی بیان کرد: پارسال هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ منجمد از استان خراسان رضوی به کشور‌های دیگر صادر شد.

روزانه ۴۰۰ تن گوشت مرغ در خراسان رضوی مصرف می‌شود و هزار و ۴۰۰ واحد تولیدکننده مرغ گوشتی با ظرفیت تولید هر دوره ۲۶ میلیون قطعه در استان ۶ میلیون و ۴۰۰ هزار نفری خراسان رضوی فعالیت دارند.
 
انتهای پیام//ف.س
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.