به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، پزشکان بیمارستان فرانسوی به تازگی شواهدی پیدا کردند که مشخص کرد که تقریبا یک ماه قبل از اعلام اولین مورد مبتلا به کووید ۱۹ توسط دولت فرانسه، یک فرد مبتلا به کووید ۱۹ در این بیمارستان بستری بوده است.
کارمندان مراقبتهای بهداشتی در این تصویر در تاریخ ۱۵ آوریل از یک بیمار مبتلا به کووید ۱۹ در بخش مراقبتهای ویژه در بیمارستان جوزف ایمبرت که واقع در مرکز آرل فرانسه است، مراقبت میکنند.
یک بیمارستان در فرانسه که نمونههای قدیمی از بیماران ذات الریه را دوباره آزمایش میکند، متوجه ابتلای یک بیمار به ویروس کرونا قبل از تاریخ ۲۷ دسامبر شد، که این تاریخ تقریباً یک ماه قبل از اعلام اولین مورد ابتلای به ویروس کرونا در فرانسه است.
طبق شواهد، فرد مبتلا در آخرین سفر خود در اوت ۲۰۱۹ به الجزایر رفته بود و هیچ سفری به کشور چین نداشته است.
در حالی که طبق اعلام مقامات پزشکی در فرانسه، نخستین موارد ابتلا به کووید ۱۹ در این کشور در تاریخ ۲۴ ژانویه بوده است که دو فرانسوی بازگشته از شهر ووهان چین ثبت شدهاند.
سازمان بهداشت جهانی روز سهشنبه اعلام کرد که گزارشی مبنی بر شیوع ویروس کرونا در ماه دسامبر در فرانسه پیدا شده است که این تاریخ زودتر از آنچه درباره شیوع این ویروس تصور میشد، بوده است.
سازمان جهانی بهداشت خواستار بررسی موارد مشکوک از این قبیل در سایر کشورها شد.
اولین بار بیماری کرونا توسط مقامات چینی در ۳۱ دسامبر به سازمان جهانی بهداشت اعلام شد و تصور نمیشد که تا قبل از این تاریخ، این بیماری در کشورهای اروپایی شیوع پیدا کرده باشد.
سخنگوی سازمان جهانی بهداشت، کریستین لیند مایر، در ژنو با اشاره به گزارشهای فرانسه گفت: این اتفاق همه تصورات راجع به شیوع این ویروس را به هم میریزد.
او ادامه داد: این یافتههای جدید به شناخت بهتر ویروس کرونا کمک میکند.
به گفته لیند مایر سایر موارد اولیه ابتلا به ویروس کرونا ممکن است بعد از آزمایش مجدد نمونهها مشخص شود.
سخنگوی سازمان جهانی بهداشت تصریح کرد: کشف این موضوع که منشأ ویروس در چین بوده یا خیر، بسیار مهم است.
بیشتر بخوانید:
سازمان جهانی بهداشت: روزهداری خطر ابتلا به کرونا را افزایش نمیدهد
توصیههای سازمان جهانی بهداشت برای ماه مبارک رمضان
هشدار سازمان جهانی بهداشت درباره مصرف داروهای گیاهی در بحران کرونا
آخرین اخبار از منشاء اصلی کرونا از زبان سخنگوی سازمان جهانی بهداشت
انتهای پیام/