به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، سال ۹۱ در حالی که مجوزی برای استخدام نیرو نبود، مجوزی برای جذب نیرو به صورت قرارداد ساعتی صادر شد و اورژانس استان بوشهر با این مجوز تعدادی نیرو به کار گرفت که حالا تعدادشان به حدود ۷۰ نفر رسیده است.
افرادی که به این صورت کار میکنند، از بیمه برخوردار هستند و حقوقشان هم از منابع درآمدی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تامین میشود.
چندین نفر از افراد در تماس با ما اعلام کردهاند دی پارسال به آنها اعلام شده که قرار است شرکتی شوند، اما نه تا کنون شرکتی شدهاند و نه امسال قراردادشان تمدید شده است.
این افراد همچنین گفتند، برخی از نیروها از بهمن و برخی از اسفند حقوق نگرفتهاند و عیدیشان هم پرداخت نشده است. هر چند که برخی، مطالبات دیگری هم از سال ۹۸ دارند.
آنان میگویند پرداخت نشدن حقوق بیمه آنها را هم دچار مشکل کرده است.
ششم اردیبهشت قرار بود مناقصهای برگزار شود تا این نیروها زیر مجموعه یک شرکت فعالیت کنند، اما با توجه به اینکه فقط یک شرکت بنا به شاخصهای مطرح شده صلاحیت حضور در مناقصه را داشته، مناقصه باطل شده و شرکتی شدن این افراد به تاخیر افتاده است.
برای پیگیری این موضوع با مسئولان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تماس گرفتیم و در نهایت پاسخی که از سوی ایرج بیژنی معاون توسعه مدیریت و منابع انسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به ما منتقل شد این بود که با توجه به باطل شدن مناقصه پیشین، مناقصه دیگری قراراست برگزار شود که فراخوانش در روزنامه منتشر شده و با دریافت تقاضای شرکتهای فعال در این زمینه، به زودی برگزار خواهد شد.
او همچنین گفته است، با توجه به اینکه حقوق نیروهای قرارداد ساعتی اورژانس از محل درآمدهای دانشگاه علوم پزشکی پرداخت میشود به محض تامین این درآمدها، مطالباتشان را پرداخت میکنیم.
امروز شنیدیم که حقوق اسفند این نیروها در حال پرداخت است و تا پایان هفته پرداختها صورت میگیرد. اما بقیه مطالبات یعنی دست کم حقوق فروردین و عیدی سال قبل باقی مانده است.
نیروهای قرارداد ساعتی اورژانس انتظار دارند هر چه زودتر تکلیفشان مشخص شود و حق و حقوقشان چه در زمان حاضر و چه زمانی که به عنوان شرکتی شروع به کار کردند، حفظ شود.
انتهای پیام/ک