جعفری بیان کرد: شبکههای معاند هر از چندگاهی خدمات رسانی مجموعههای پزشکی را زیر سوال میبرند و با القای اینکه آمارهای ارائه شده در خصوص ویروس کرونا از سوی مسئولان صحت ندارد در جامعه تنش آفرینی میکنند که شورای اطلاع رسانی وظیفه دارد در این زمینه اطلاع رسانی شفاف داشته باشد.
او تصریح کرد: شورای اطلاع رسانی با ارائه ضعفهایی که ممکن است در حوزه بهداشتی وجود داشته باشد، خدماتی را که توسط جامعه پزشکی به مردم ارائه میشود نیز اطلاع رسانی کند.
بیشتر بخوانید: آیا درهای حرم مطهر شب های قدر باز می شوند؟
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی تاکید کرد: در ۲ ماه قبل، حدود ۵۴ دستگاه تخت آی.سی.یو به تختهای درمانی خراسان رضوی افزوده شده است این استان هیچ مشکل و دغدغهای در زمینه اقلام، لوازم و تجهیزات بهداشتی مورد نیاز برای مقابله با بیماری کرونا ندارد و حتی مازاد تولیدات در این زمینه را صادر میکند.
جعفری اظهار کرد: ۲۵ هزار تخت نقاهتگاهی نیز برای بیماران مبتلا به کرونا در این استان طراحی شده که پنج هزار تخت از این تعداد آماده است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار خراسان رضوی گفت: همچنین ۳۰ پزشک، ۲۰۰ پرستار و هزار نیروی خدماتی به صورت داوطلبانه برای ارائه خدمت اعلام آمادگی کردهاند که در صورت نیاز دانشگاه علوم پزشکی از این ظرفیت استفاده خواهد شد.
جعفری بیان کرد: شرایط خراسان رضوی شرایط خاص و ویژهای است و از همان ابتدا با مسئولان مختلف کشوری مکاتبات بسیار برای افزایش اختیارات استان در حوزههای مختلف صورت گرفت.
او ادامه داد: از اسفند پارسال ۴۴ هزار نفر در سامانه بیکاری به خاطر کرونا در این استان ثبت نام کردهاند که تاکنون شرایط ۱۷ هزار نفر برای دریافت بیمه بیکاری تایید شده است.
انتهای پیام//ف.غ