به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،احمد مظفری دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر مازندران در دیدار با مدیر کل
آموزش و پرورش مازندران با بیان اینکه
پایین آمدن سن اعتیاد و دسترسی به مواد مخدر صنعتی نگران کننده است، گفت:با ارائه آموزشهای مناسب و معرفی خطرات، مضرات و عواقب مواد مخدر همه
دانش آموزان باید در مقابل ویروس اعتیاد واکسینه شوند.
او افزود: آموزش و پرورش با اجرای طرح یاریگران زندگی در سه حوزه معلمان و مربیان، دانش آموزان و خانواده محور اصلی برنامههای پیشگیری در ستاد مبارزه با مواد مخدر است.
مظفری ارتقای مهارتهای روانی و اجتماعی، آموزش مهارتهای زندگی، رصد سلامت روانی، شناسایی مخاطرات تهدید کننده و توجه به اوقات فراغت دانش آموزان را از اقدامات مهم در راستای طرح یاری گران زندگی اعلام کرد و گفت: با نگاه مثبت آموزش و پرورش و استفاه از ظرفیت خانوادهها می توان همه مدارس را به کانون مبارزه با مواد مخدر تبدیل کرد.
سعدی پور مدیرکل آموزش و پرورش مازندران گفت: ۸۰۰ مدرسه با ۴۰ هزار دانش آموز پارسال تحت پوشش طرح یاریگران زندگی قرار گرفتند و در سال تحصیلی جدید این طرح در بیش از ۶۰ درصد مدارس استان اجرایی خواهد شد.
او افزود: ظرفیت خانواده و اولیاء دانش آموزان بستر عظیم و بی بدیلی برای اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر است و تمام تلاش خود را به کار خواهیم گرفت تا از فرصت آموزش خانواده حداکثر بهره و استفاده را ببریم.
انتهای پیام /س