به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، بهرنگ ملک محمدی مدیر گروه فیلم و سریال مرکز سیما درباره استقبال مخاطب از مجموعه «زیر خاکی» گفت: خدا را شکر سریال توانسته نظر مخاطب را جلب کند و فضای خوبی دارد مشاهدات ما حاکی از آن است که مردم سریال را دنبال میکنند و بازخوردهای مثبتی از کار داشتیم. «زیرخاکی» جزو کارهای مهمی است که در مرکز سیما فیلم تولید شده و سریال با مضمون انقلابی و با لحنی مفرح روایت گر فضای انقلاب در سال ۵۷ است. این سریال به حضور مستشاران و نظامیهای آمریکایی در ایران نیز میپردازد، اما به ساواک به طور ویژه پرداخته است.
وی افزود: با توجه به تخصص آقای جلیل سامان که در کارنامه کاری خود آثار تاریخ معاصر از جمله «نفس»، «پروانه» و «ارمغان تاریکی» را دارد در «زیرخاکی» هم تلاش شده تا با لحنی متفاوت وقایع انقلاب ۵۷ روایت شود. زحمات بسیار گروه سازنده مجموعه و تهیه کننده آقای رضا نصیری نیا برای تولید سریال بسیار قابل توجه است و به طور مثال در این کار هیچ صحنه و قسمتی را شاهد نیستیم که نیاز به بازسازی تاریخی نداشته باشد.
ملک محمدی درباره چگونگی ارائه آثار تولید شده در مرکز سیما فیلم به شبکه ها و نحوه ارائه سریال «زیرخاکی» به شبکه یک سیما گفت: قرارداد نگارش سریال «زیرخاکی» در سال ۹۷ با مرکز سیما فیلم منعقد و در ابتدای سال ۹۸ کار وارد تولید شد و از میانههای سال ۹۸ شبکه یک سیما تقاضا داشت سریال در کنداکتور پخش این شبکه قرار بگیرد و ریاست محترم شبکه هم نامه رسمی برای مرکز سیما فیلم ارسال کرد، به همین دلیل «زیرخاکی» در کنداکتور شبکه یک قرار گرفت.
وی ادامه داد: در سال گذشته دو کار طنز گروه فیلم و سریال مرکز سیما فیلم برای تولید در برنامه قرار داشت که «زیرخاکی» و «نیوجرسی» بودند. طبق تقاضای شبکه سه تولید «نیوجرسی» به این شبکه واگذار شد. در این بین، اما «زیرخاکی» به طور کامل در سیما فیلم تولید شد و بعد از پایان قسمت عمدهای از کار و انجام مراحل فنی و بر اساس تقاضای شبکه یک برای پخش در اختیار این شبکه قرار گرفت.
ملک محمدی درباره پخش آثار تولید شده در مرکز سیما فیلم توسط شبکههای مختلف سیما بیان کرد: زمان پخش مجموعه و شبکه مورد نظر، یک تصمیم کلان سازمانی است؛ این که یک سریال متناسب با مقتضیات آنتن و فضایی که دارد از کدام شبکه پخش شود اهمیت دارد و مسائل حاشیهای که این روزها در برخی رسانهها به آن اشاره شده است در تصمیمات کلان هیچ جایی ندارد.
انتهای پیام/